Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Mračni i romantični eNVy room oduševio publiku

Novost su eNVy room torbice izrađene od prave kože koje se mogu nositi na više načina, a na nekima su izvezeni motivi s eNVy room haljina.

Drugi dan najvećeg modnog događaja u regiji BIPA FASHION.HR-a prošao je u nenadmašivo romantičnom izdanju modnog dvojca eNVy room koji je održao reviju pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike. Elegancija, ženstvenost, mističnost, senzualnost vladali su pistom koju je za ovu reviju osvjetljavalo nekoliko stotina lampica.

Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama, i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju. Nova kolekcija po odabiru boja, materijala i krojeva najbolje se može opisati kao „dark romance“. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija. „Ipak, crna boja daje dozu mističnosti novoj kolekciji. Duh sedamdesetih se osjeti u kolekciji koja obiluje damskim krojevima. Koristili smo transparentne materijale izvezene cvijećem i sitnim špagicama te s apliciranim cvjetovima. Kolekcija je izrazito senzualna, provokativna, ali istovremeno i nježna“, izjavili su dizajneri.

Haljine A kroja dužine ispod koljena, zvonoliki rukavi i volani, okosnica su kolekcije. Novost su eNVy room torbice izrađene od prave kože koje se mogu nositi na više načina, a na nekima su izvezeni motivi s eNVy room haljina. Kolekcija završava eksplozijom boja kroz vezene i prozračne tkanine, te uz neizostavne vjenčanice.

Njihove elegantne, lepršave kreacije na modnoj reviji savršeno su upotpunili modeli sunčanih naočala Fendi iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. koje je publika premijerno vidjela na eNVy room reviji. Ova je suradnja nastavak uspješne modne priče s eNVy roomom i Ghetaldus optikom u glavnim ulogama jer je riječ o dva brenda koji prednjače po estetskim i tehnološkim novitetima. Naočale prikazane jučer na reviji eNVy rooma moći će se kupiti u vodećim Ghetaldus optikama već od studenog.

Večeras, 29. listopada na rasporedu su revije Martine Felje, Ane Bogdan, Hedra design by Ana Jagić, Aman, Suzane Koprivnjak, Krie Design i Vesne Sposa.

Više

S modne piste

Najnoviju žensku kolekciju osmišljenu povodom 25.-e obljetnice rada i postojanja, doajen hrvatske mode, Ivica Skoko, predstavio je samostalnom revijom na jednoj od najljepših morskih...

S modne piste

Sinergijom neobične lokacije i upečatljivih odjevnih komada, dvojac je želio naglasiti da je modna industrija jedan od najvećih zagađivača na svijetu, ali i da...

S modne piste

Protkan prepoznatljivom eNVy room estetikom, svaki model odiše dozom bezvremenskog šarma, elegancije i ženstvenosti, bivajući tako savršenom kreacijom za najposebnije životne trenutke

Beauty report

Odlučite li se svoju vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu brenda eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.