Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Muče vas česte upale mjehura? Upoznajte femidoc®!

Upotrebom proizvoda femidoc®  i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti začarani krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.  

femidoc®, jedinstvena linija proizvoda za pomoć kod liječenja i prevencije upale mjehura, u svojoj paleti proizvoda odsada ima i femidoc® MANNOSE gel. femidoc® MANNOSE gel nježno njeguje osjetljivu kožu vanjskih intimnih područja tijekom upale mjehura ili drugih iritacija kože. Savršena je nadopuna prilikom uzimanja drugih proizvoda iz iste obitelji – femidoc® UROEXPRESS® i femidoc® UROEXPRESS® DIREKT – zbog kojih je cijela linija femidoc® u Hrvatskoj odabir broj jedan kod upale mjehura.

Upala mjehura je čest problem

Upala mjehura je neugodna i vrlo bolna, a od nje pati veliki broj žena. Najčešći uzrok bolesti su bakterije poput Escherichie coli koje iz crijeva dospiju u uretru, a potom i u mokraćni mjehur gdje izazovu upalu. Simptomi upale mjehura su bol i peckanje pri mokrenju, česta potreba za mokrenjem čak i onda kada je mjehur prazan i bolovi u trbuhu. Kod pojave simptoma važno je djelovati što brže i odabrati lijek koji će pomoći u borbi protiv bolesti, ali neće izazvati neravnotežu crijevne i vaginalne flore.

Hidratacija, njega i zaštita intimnog područja

femidoc® MANNOSE gel ima potpuno prirodne sastojke za hidrataciju i njegu koji stvaraju zaštitni sloj na vanjskoj površini intimnih područja. Sadrži aloe veru koja jača zaštitnu ulogu kože, umiruje je i vlaži, D-manozu koja privlači štetne bakterije kako bi se, umjesto na sluznicu, pričvrstile na nju, hijaluronsku kiselinu koja vlaži i stvara zaštitni sloj i mliječnu kiselinu koja pomaže stabilizirati pH vrijednost u prirodnom rasponu.

femidoc® MANNOSE gel pomaže i kod poremećene ravnoteže mikroflore intimnih područja uzrokovane upalom mokraćnog sustava, liječenjem antibioticima, zaostalom sjemenom tekućinom, hormonskom neravnotežom, menstruacijom, postporođajnim razdobljem i menopauzom. Gel je potpuno bez mirisa, bojila i konzervansa, dolazi s praktičnom higijenskom pumpicom za doziranje, a može se koristiti tijekom trudnoće i dojenja, kao i tijekom hormonske terapije.

Spas u 30 minuta

Ostali proizvodi iz obitelji femidoc® namijenjeni su pomoći kot liječenja, prevenciji i zaštiti od ponovne upale mokraćnog mjehura uzrokovane bakterijom E. coli su femidoc® UROEXPRESS® i femidoc® UROEXPRESS® DIREKT. Oba proizvoda su klinički provjerena alternativa antibioticima, djeluju u roku od 30 minuta nakon uzimanja, dobrog su okusa i nježni za crijevnu i vaginalnu floru.

Aktivna tvar u oba proizvoda je D-manoza koja se veže na bakterije E. coli i tako sprječava njihovo taloženje na stijenkama mokraćnih kanala pa se bakterije mokrenjem izlučuju iz tijela. Razlika između pripravaka je samo u načinu na koji se uzimaju. Kod pripravka femidoc® UROEXPRESS®  sadržaj vrećice se rastopi u čaši vode, a vrećice femidoc® UROEXPRESS® DIREKT koriste se bez vode, direktnim otapanjem u ustima.

Upotrebom proizvoda femidoc®  i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti začarani krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.  

Proizvodi femidoc®a dostupni su u ljekarnama i  doclabor web shopu.

Više

Duh i tijelo

Kada ste posljednji put na kompliment odgovorile jednostavnim: “Hvala”?

Savjeti stručnjaka

Umjesto uzimanja antibiotika, pojava virusa i prehlada može se smanjiti na prirodan način, svakodnevnim uzimanjem dodataka prehrani.

Zdravstveni karton

Zbog neupitne djelotvornosti gavez je u narodu uvijek bio veoma omiljena biljka, a kasnije je djelovanje i znanstveno dokazano.

Seks

Prosječan čovjek vjerojatno bi za sebe rekao da o seksu zna dovoljno, ako ne i podosta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.