Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Muče vas česte upale mjehura? Upoznajte femidoc®!

Upotrebom proizvoda femidoc®  i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti začarani krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.  

femidoc®, jedinstvena linija proizvoda za pomoć kod liječenja i prevencije upale mjehura, u svojoj paleti proizvoda odsada ima i femidoc® MANNOSE gel. femidoc® MANNOSE gel nježno njeguje osjetljivu kožu vanjskih intimnih područja tijekom upale mjehura ili drugih iritacija kože. Savršena je nadopuna prilikom uzimanja drugih proizvoda iz iste obitelji – femidoc® UROEXPRESS® i femidoc® UROEXPRESS® DIREKT – zbog kojih je cijela linija femidoc® u Hrvatskoj odabir broj jedan kod upale mjehura.

Upala mjehura je čest problem

Upala mjehura je neugodna i vrlo bolna, a od nje pati veliki broj žena. Najčešći uzrok bolesti su bakterije poput Escherichie coli koje iz crijeva dospiju u uretru, a potom i u mokraćni mjehur gdje izazovu upalu. Simptomi upale mjehura su bol i peckanje pri mokrenju, česta potreba za mokrenjem čak i onda kada je mjehur prazan i bolovi u trbuhu. Kod pojave simptoma važno je djelovati što brže i odabrati lijek koji će pomoći u borbi protiv bolesti, ali neće izazvati neravnotežu crijevne i vaginalne flore.

Hidratacija, njega i zaštita intimnog područja

femidoc® MANNOSE gel ima potpuno prirodne sastojke za hidrataciju i njegu koji stvaraju zaštitni sloj na vanjskoj površini intimnih područja. Sadrži aloe veru koja jača zaštitnu ulogu kože, umiruje je i vlaži, D-manozu koja privlači štetne bakterije kako bi se, umjesto na sluznicu, pričvrstile na nju, hijaluronsku kiselinu koja vlaži i stvara zaštitni sloj i mliječnu kiselinu koja pomaže stabilizirati pH vrijednost u prirodnom rasponu.

femidoc® MANNOSE gel pomaže i kod poremećene ravnoteže mikroflore intimnih područja uzrokovane upalom mokraćnog sustava, liječenjem antibioticima, zaostalom sjemenom tekućinom, hormonskom neravnotežom, menstruacijom, postporođajnim razdobljem i menopauzom. Gel je potpuno bez mirisa, bojila i konzervansa, dolazi s praktičnom higijenskom pumpicom za doziranje, a može se koristiti tijekom trudnoće i dojenja, kao i tijekom hormonske terapije.

Spas u 30 minuta

Ostali proizvodi iz obitelji femidoc® namijenjeni su pomoći kot liječenja, prevenciji i zaštiti od ponovne upale mokraćnog mjehura uzrokovane bakterijom E. coli su femidoc® UROEXPRESS® i femidoc® UROEXPRESS® DIREKT. Oba proizvoda su klinički provjerena alternativa antibioticima, djeluju u roku od 30 minuta nakon uzimanja, dobrog su okusa i nježni za crijevnu i vaginalnu floru.

Aktivna tvar u oba proizvoda je D-manoza koja se veže na bakterije E. coli i tako sprječava njihovo taloženje na stijenkama mokraćnih kanala pa se bakterije mokrenjem izlučuju iz tijela. Razlika između pripravaka je samo u načinu na koji se uzimaju. Kod pripravka femidoc® UROEXPRESS®  sadržaj vrećice se rastopi u čaši vode, a vrećice femidoc® UROEXPRESS® DIREKT koriste se bez vode, direktnim otapanjem u ustima.

Upotrebom proizvoda femidoc®  i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti začarani krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.  

Proizvodi femidoc®a dostupni su u ljekarnama i  doclabor web shopu.

Ne propustite

Seks

Poduzimajući nekoliko pripremnih koraka, seks tijekom menstruacije možete učiniti jednako ugodnim kao i u bilo koje drugo doba mjeseca.

SheRULES

Traženje posla je posao. I to nimalo lagan. Pogotovo ženama, i pogotovo ženama starijima od 55 godina.

Duh i tijelo

Emocionalna inteligencija podrazumijeva sposobnosti prepoznavanja, razumijevanja i upravljanja vlastitim emocijama te emocijama drugih polazimo li od točke poslodavca.

Budi fit

U većini slučajeva, osjećaj dehidracije jednak je osjećaju žeđi. No ipak, ponekad bi taj osjećaj mogao izostati ili bi vas tijelo moglo upozoriti na...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.