Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Muškarci o ljetu na zadnjoj ovosezonskoj Ženskoj priči!

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na zadnjoj ovosezonskoj Ženskoj priči, i to na temu LITO IDE MALA , gdje će biti priče o pripremama, planovima, radostima i gadostima vrućih ljetnih mjeseci, ugostiti poznate muškarce…

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na zadnjoj ovosezonskoj Ženskoj priči, i to na temu LITO IDE MALA , gdje će biti priče o pripremama, planovima, radostima i gadostima vrućih ljetnih mjeseci, ugostiti poznate muškarce: kuhara Matu Jankovića, modnog kritičara Nevena Ciganovića, modela i pobjednika showa „ Ples sa zvijezdama“ Pedra Soltza te fitness trenera i kolumnista Marka Lončara.

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 06.srpnja  2022 u 20 sati, asav prihod od ulaznica donirat će se udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 091 552 06 11 ili na  [email protected]

Izdvajamo samo neka od imena koje su do sada bile u gostima: Tereza Kesovija, Ecija Ojdanić, Judita Franković, Zrinka Cvitešić, Zdenka Kovačiček, Milana Vuković Runjić, Daniela Trbović, Anđa Marić, Jelena Veljača,  Ella & Danijela Dvornik, Tena Štivičić, Nives Celzijus, Antonija Blaće, Gabi Novak, Franka Batelić, Mia Dimšić, Tončica Čeljuska, Andrea Andrassy, Nevena Rendeli Vejzović, Iva Šulentić, Lana Jurčević, Barbara Kolar, Alka Vuica, Nina Violić, Ana Begić Tahiri, Mila Elegović, Sanja Doležal, Ida Prester, Helena Minić Matanić, Salome, Borna Kotromanić, Morana Zibar i brojne druge. Od muškaraca su u gostima bili:Goran Milić, Aleksandar Stanković, Željko Pervan, Zoran Šprajc, Tarik Filipović, Zuhra, Amar Bukvić, David Skoko, Mario Valentić, Ivan Pažanin, Boris Jokić, Krešimir Sučević-Međeral, Ribafish, Slavko Sobin, Boris Mišević,Nik Titanik, Vlaho Arbulić, Bruno Šimleša, Krešimir Mišak, Vedran Mlikota i mnogi drugi.

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Otvorene i iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske price i “mjesta više” koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Više

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Trendovi

Pakiranje kofera ponekad može biti prava muka. Pogotovo kada ne znate što biste ponijeli.

Zdravstveni karton

Istraživanja pokazuju da će tri od četiri žene imati gljivičnu infekciju u nekom periodu njihovog života, a pola njih dobit će je dva ili...

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.