Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Must have kolekcija za sve obožavatelje sushija i neodoljivih brazilskih japanki

Obožavatelji istočnjačkih specijaliteta zaljubit će se u novi Havaianas model japanki, Top Honey.

Havaianas nam za 2017. godinu donosi brojne nove linije i dizajnerske suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života.

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem stilskih i kolorističkih varijanti.

HAVAIANAS_Honey_SUSHI

Obožavatelji istočnjačkih specijaliteta zaljubit će se u novi Havaianas model japanki, Top Honey. U pastelnim nijansama ružičaste i žute, te sa zaigranim motivima japanske kuhinje, ove će japanke plijeniti poglede kamo god krenuli. Neobičan print zapravo je homage japanskoj zori sandali koja je inspirirala pojavu prvog para Havaianasica. Upravo zato svaki par Havaianas japanki i dan danas na potplatima ima neobičan print zrnaca riže.

[box style=”0″]

Preslatke japankice broja 37-38 mogu biti vaše. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #japan

Prijave primamo do 16. travnja, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Anja Devčić!

[/box]

Više

Fashion report

Radi se o Slide modelu s prepoznatljivim reljefom lubanje i ukrštenih kostiju koji su zaštitni znak brenda Mastermind.

Trendovi

Havaianas, koji je prisutan u domovima milijuna Brazilaca, shvaća važnost povezivanja ljudi iz različitih društvenih konteksta na putu ka demokraciji koja svima nudi više...

Fashion report

Havaianas, najpoznatiji brend japanki, poznat je po tome što se neprestano razvija te u svoje kolekcije uvijek nastoji unijeti nešto novo i drugačije.

Fashion report

Jedan od najpoznatijih brendova japanki, Havaianas, svake sezone donosi kreativne i inovativne kolekcije koje pomažu u rješavanju svih modnih nedoumica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.