Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Na biciklu si šik

Sva odjeća je gotovo jednako dobra na relativno kratkim udaljenostima od kuće do posla, a bicikl vas čini zdravijima i zgodnijima – jednostavno na biciklu si šik!

Udruga Sindikat biciklista danas započinje drugu nacionalnu kampanju “Biciklom na posao”, pod motom “Na biciklu si šik”, koja će trajati do 30. rujna i koja će uključivati vrijedne nagrade za sve koji se prijave na web stranici www.biciklomnaposao.hr i zabilježe dovoljan broj odvoženih kilometara.

U kampanji se mogu natjecati pojedinci iz cijele Hrvatske, ali i kompanije, tvrtke i organizacije te one koje imaju najviše zaposlenika biciklista mogu postati “tvrtka prijatelj bicikliranja”. Kampanja započinje u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, kojem je cilj poticanje upravo na ovakav održiv način kretanja u gradovima.

rad

Iako svjedočimo kako se iz mjeseca u mjesec broj biciklista povećava, mnogi još uvijek smatraju da je bicikl samo sportsko-rekreacijsko sredstvo te da je za vožnju biciklom potrebna biciklistička oprema. Cilj druge nacionalne kampanje “Biciklom na posao” Sindikata biciklista upravo je razbijanje tog mita, a glavna poruka je da se biciklirati može u odijelu i kravati, u haljini, u cipelama ili balonerima. Sva odjeća je gotovo jednako dobra na relativno kratkim udaljenostima od kuće do posla, a bicikl vas čini zdravijima i zgodnijima – jednostavno na biciklu si šik!

174175225

Osim što će oni koji budu najrevniji i bilježe svoje kilometre dobiti šik biciklističke nagrade, biciklisti će se moći jeftinije učlaniti u Sindikat biciklista, a za one koji nemaju bicikl Nextbike sustav javnih bicikala u cijeloj Hrvatskoj nudi prigodne pogodnosti. “Posebno pozivamo one koji do sada nisu koristili bickl kao prijevozno sredstvo na putu do posla, jer pojedinci koji su novi biciklisti, a odvezu najviše kilometara, također će dobiti posebne nagrade na kraju kampanje.”, ističu iz Sindikata biciklista. Iskoristite bablje ljeto i vozite bicikl na posao, jer tako štedite novac, ne zagađujete, ne stvarate buku i gužve, rekreirate se i ne gubite vrijeme tražeći parking. Za više informacija posjetite stranicu www.biciklomnaposao.hr, na kojoj se možete registrirati za sudjelovanje u kampanji.

Više

Dobar posao

Što učiniti ako ste na radnom mjestu okruženi ljudima koji su skloniji negativnim tračevima? Što ako ste meta upravo vi?

Dobar posao

Uopće nije važno je li vaš pogled na život ‘polupuna’ ili ‘poluprazna’ čaša, činjenica je da je izazov kreirati pozitivan stav.

Savjeti stručnjaka

Uz malo više brige i dobru organizaciju moguće je isplanirati adekvatnu prehranu i u nepovoljnim uvjetima kakvi još uvijek vladaju u našem okruženju.

Zanimljivosti

U ovom članku opisane su tri vrste burnouta – preopterećenje, nedostatak izazova i zanemarivanje – članak pruža čitateljima znakove na koje treba pripaziti i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.