Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Technology photo created by peoplecreations - www.freepik.com
Technology photo created by peoplecreations - www.freepik.com

Duh i tijelo

Na prirodan način dovedite cjelokupni organizam u ravnotežu

Svjetska zdravstvena organizacija procjenjuje da je u svijetu 2 milijarde oboljelih od nekog poremećaja štitnjače, od toga njih 20% su stanovnici Europe.

Svjetska zdravstvena organizacija procjenjuje da je u svijetu 2 milijarde oboljelih od nekog poremećaja štitnjače, od toga njih 20% su stanovnici Europe. Hrvatska je jedna od zemalja s najvišom incidencijom karcinoma štitnjače u svijetu 10/100.000. Ove bolesti često su udružene s bolestima drugih žlijezda s unutarnjim lučenjem, autoimunim bolestima, srčanim bolestima, problemima u trudnoći, depresijom, kroničnim stresom, anksioznošću.

Kako bi na vrijeme zaustavili daljnji proces bolesti i spriječili nastanak teškog zdravstvenog stanja, te učinili adekvatne korake u svojem ozdravljenju štitnjače, potrebno je poduzeti određene mjere, početi usvajati nove zdrave navike (zdrava prehrana, fizička aktivnost, dovoljno sati sna i odmora itd.), smanjiti stres, no najbitnije je dovesti svoje tijelo i organizam u psihičku, fizičku, emocionalnu i energetsku ravnotežu. Kako to napraviti i kako uspostaviti balans tijela, duha i uma u ovo moderno stresno užurbano doba?

Moja Štitnjača

U Health centru uz pomoć energetskih terapija, tretmana i edukativnog programa možete na prirodan način i bez nuspojava dovesti cjelokupni organizam u ravnotežu, ovladati tehnikama relaksacije, naučiti se nositi sa stresom, obnoviti energetski kapacitet i protok, poboljšati rad svih unutarnjih organa te tako uspostaviti pravilan rad štitne žlijezde i automatski dovesti hormone štitnjače u ravnotežu.

Tim stručnjaka, energetskih terapeuta svojim opsežnim znanjem, višegodišnjim iskustvom i redovitom edukacijom prilagodit će terapije zdravstvenom stanju i potrebama svake osobe, vodit će Vas kroz program, savjetovati i pomoći Vam da postignete željeni rezultat i cilj: prirodno ozdravljenje štitnjače. Da biste to postigli najprije je potrebno spoznati i ukloniti uzroke te promijeniti određene loše navike i obrasce ponašanja koji su doveli do problema u radu štitnjače kako bi se problem uklonio. Zato je razvijen poseban edukacijski program koji će vas voditi kroz cjelokupni proces i ubrzati postizanje i dugotrajnost rezultata. Na vama je da izdvojite vrijeme za sebe i svoje zdravlje, kontinuirano koristite terapije, imate povjerenje u stručnjake i metodu te slijedite upute, a rezultat će automatski doći.

Za dodatne informacije, konzultacije i dogovor termina obratite se u Health centar, Radnička cesta 20a, www.healthcentar.com, 01 5605 711, 091 155 5619 ili na [email protected].

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Upravo sada u ovo neizvjesno i izrazito stresno vrijeme COVID-19 pandemije potrebno je raditi na svom mentalnom i fizičkom zdravlju te životnoj energiji.

Brinimo jedna o drugoj

Nagradite svoje poslovne kolege, prijatelje ili najmilije te im darujte poklon paket SelectBoxa neka se opuste nakon napornog tjedna.

Istaknuto

Celulit su potkožne naslage masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima što stvara izgled narančine kore.

Brinimo jedna o drugoj

Svako vrijeme nosi svoje razloge zbog kojih se pojavljuje bol u leđima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.