Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Technology photo created by peoplecreations - www.freepik.com
Technology photo created by peoplecreations - www.freepik.com

Duh i tijelo

Na prirodan način dovedite cjelokupni organizam u ravnotežu

Svjetska zdravstvena organizacija procjenjuje da je u svijetu 2 milijarde oboljelih od nekog poremećaja štitnjače, od toga njih 20% su stanovnici Europe.

Svjetska zdravstvena organizacija procjenjuje da je u svijetu 2 milijarde oboljelih od nekog poremećaja štitnjače, od toga njih 20% su stanovnici Europe. Hrvatska je jedna od zemalja s najvišom incidencijom karcinoma štitnjače u svijetu 10/100.000. Ove bolesti često su udružene s bolestima drugih žlijezda s unutarnjim lučenjem, autoimunim bolestima, srčanim bolestima, problemima u trudnoći, depresijom, kroničnim stresom, anksioznošću.

Kako bi na vrijeme zaustavili daljnji proces bolesti i spriječili nastanak teškog zdravstvenog stanja, te učinili adekvatne korake u svojem ozdravljenju štitnjače, potrebno je poduzeti određene mjere, početi usvajati nove zdrave navike (zdrava prehrana, fizička aktivnost, dovoljno sati sna i odmora itd.), smanjiti stres, no najbitnije je dovesti svoje tijelo i organizam u psihičku, fizičku, emocionalnu i energetsku ravnotežu. Kako to napraviti i kako uspostaviti balans tijela, duha i uma u ovo moderno stresno užurbano doba?

Moja Štitnjača

U Health centru uz pomoć energetskih terapija, tretmana i edukativnog programa možete na prirodan način i bez nuspojava dovesti cjelokupni organizam u ravnotežu, ovladati tehnikama relaksacije, naučiti se nositi sa stresom, obnoviti energetski kapacitet i protok, poboljšati rad svih unutarnjih organa te tako uspostaviti pravilan rad štitne žlijezde i automatski dovesti hormone štitnjače u ravnotežu.

Tim stručnjaka, energetskih terapeuta svojim opsežnim znanjem, višegodišnjim iskustvom i redovitom edukacijom prilagodit će terapije zdravstvenom stanju i potrebama svake osobe, vodit će Vas kroz program, savjetovati i pomoći Vam da postignete željeni rezultat i cilj: prirodno ozdravljenje štitnjače. Da biste to postigli najprije je potrebno spoznati i ukloniti uzroke te promijeniti određene loše navike i obrasce ponašanja koji su doveli do problema u radu štitnjače kako bi se problem uklonio. Zato je razvijen poseban edukacijski program koji će vas voditi kroz cjelokupni proces i ubrzati postizanje i dugotrajnost rezultata. Na vama je da izdvojite vrijeme za sebe i svoje zdravlje, kontinuirano koristite terapije, imate povjerenje u stručnjake i metodu te slijedite upute, a rezultat će automatski doći.

Za dodatne informacije, konzultacije i dogovor termina obratite se u Health centar, Radnička cesta 20a, www.healthcentar.com, 01 5605 711, 091 155 5619 ili na [email protected].

Više

Savjeti stručnjaka

Upravo sada u ovo neizvjesno i izrazito stresno vrijeme COVID-19 pandemije potrebno je raditi na svom mentalnom i fizičkom zdravlju te životnoj energiji.

Zdravstveni karton

Nagradite svoje poslovne kolege, prijatelje ili najmilije te im darujte poklon paket SelectBoxa neka se opuste nakon napornog tjedna.

Istaknuto

Celulit su potkožne naslage masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima što stvara izgled narančine kore.

Savjeti stručnjaka

Svako vrijeme nosi svoje razloge zbog kojih se pojavljuje bol u leđima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.