Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

„Na rubu ludila“ roman koji nećete lako ispustiti iz ruku

„Na rubu ludila“ roman je koji nećete lako ispustiti iz ruku, a sumnjičava priča i jeziva radnja utjerati će vam strah u kosti.

Jednog popodneva, Jane Whittaker otišla je do dućana po mlijeko i jaja… I putem zaboravila tko je.
Našla se usred noćne more. Ne zna kako se zove, koliko joj je godina… čak ni kako izgleda. Preplašena i zbunjena luta bostonskim ulicama u krvlju natopljenoj haljini i s 10.000 dolara u džepu. Njezin je život postao zrakoprazan prostor – njezina prošlost je iščezla… ili je ukradena.

Sve što joj je preostalo je zgodan, uznemirujući stranac koji tvrdi da je njezin suprug, šapatom izgovorene glasine o mrtvom djetetu kojeg se ne sjeća… i užasan predosjećaj da će joj se uskoro dogoditi nešto uistinu strašno.

Tko je zapravo Jane? Zašto joj je haljina umrljana krvlju? Što joj to svi oko nje prešućuju? Može li Jane vjerovati svom zgodnom mužu i nježnim pričama koje joj on govori?

Odgovore na sva ta pitanja otkrijte u ovoj vrtoglavo napetoj triler-drami koja fascinira svojom radnjom. Obogaćena je humorom te izvrsnom i preciznom razradom likova. Uzbudljiva je ovo priča puna intriga i laži, a prava se istina ne saznaje do samoga kraja. Ljudski je um fascinantno mjesto i dovoljan mu je samo mali poticaj kako bi on shvatio pravu istinu i vratio nas na pravi put.

„Na rubu ludila“ roman je koji nećete lako ispustiti iz ruku, a sumnjičava priča i jeziva radnja utjerati će vam strah u kosti. Priča je to o snazi jedne krhke žene koja je suočena sa krizom, ali ne predaje se bez borbe. Izlaz iz tame je blizu, samo treba potražiti jedno malo svjetlo koje će postati velika nada za spas.

O autorici

Vještina kojom Joy Fielding portretira živote običnih žena u izvanrednim okolnostima priskrbila joj je status autorice međunarodnih uspješnica. Diplomirala je književnost i bavila glumom sve dok se nije odlučila posvetiti pisanju. Danas živi u Torontu sa suprugom i dvije kćeri.

logo-amk-660x150

[box style=”0″]

Darujemo jednu knjigu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #roman

Prijave primamo do 9. travnja, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Sara Kralj

[/box]

Pročitajte još

She Book Club

Za slučaj da su vam u prosinačkoj vrevi promakli noviteti iz nakladničkih kuća Znanje i Vorto Palabra, u nastavku donosimo pregled pet sjajnih naslova...

Darivanje

Da biste sudjelovali u našim darivanjima morate imati Facebook profil, a na našu stranicu je ugrađen Facebook plugin za komentare.

She Book Club

Jedan od najprodavanijih self-help klasika „As a Man Thinketh“ autora Jamesa Allena konačno je stigao u naše knjižare.

She Book Club

U akciji će sudjelovati i nakladnička kuća Znanje koja će u svojim knjižarama i na webshopu sve naslove iz naklada Znanje i Vorto Palabra...

Advertisement