Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Na streaming servis Pickbox NOW stiže intrigantna serija po romanu Agath Christie: Ubiti je lako

U seriji Agatha Christie: Ubiti je lako, s Davidom Jonssonom u glavnoj ulozi Lukea Fitzwilliama, očekuje nas fascinantna kombinacija pozorne kinematografije, izvanrednog dizajna kostima i izvedbi nekih od najboljih britanskih glumaca

Nova miniserija koja 23. veljače dolazi na streaming servis Pickbox NOW temeljena je na klasiku kraljice kriminalističkih romana, Agatha Christie: Ubiti je lako (Agatha Christie: Murder Is Easy) u trima epizodama prati priču o nigerijskom atašeu koji se upušta u rješavanje misterija iza niza jezivih serijskih ubojstava.

Tijekom vožnje vlakom do Londona, Luke Fitzwilliam naizgled se slučajno susreće s misterioznom gospođicom Pinkerton. Njezine priče o tajnovitim ubojstvima u mirnom i slikovitom selu Wychwoodu duboko ga intrigiraju te ga stavljaju na trag nevjerojatnih otkrića. Dok se pokušava suočiti s mračnim tajnama i spriječiti nastavak zločina, Fitzwilliam shvaća da nije sve onako kako se čini.

Mark Bonnar i Mathew Baynton
Suvremene teme u klasičnoj britanskoj detektivskoj intrigi

Snimana na brojnim lokacijama u Škotskoj, priča se razvija otkrivajući intrige i neočekivane zaplete. Likovi koji se pojavljuju su župnik, doktor i vlasnik dvorca, a uz klasične britanske detektivske elemente, serija tematizira feminizam, rasne i staleške razlike. Prikazuje se i klasni rat kad susjedno selo u kojem žive siromašni ljudi počne kipjeti od ogorčenosti zbog bahatog ponašanja bogatih.

Agatha Christie, britanska spisateljica prozvana kraljicom kriminalističkih romana, poznata je po intrigantnim i neočekivanim preokretima.

Originalni roman napisan je 1939., prva filmska adaptacija nastala je 1982. godine, a prema riječima renomiranog dnevnika The Guardian, izdanje iz 2023. donosi „svjež pogled na ovu klasičnu priču“.

Morfydd Clark and Tom Riley
Zvjezdana glumačka postava

U seriji Agatha Christie: Ubiti je lako, s Davidom Jonssonom u glavnoj ulozi Lukea Fitzwilliama, očekuje nas fascinantna kombinacija pozorne kinematografije, izvanrednog dizajna kostima i izvedbi nekih od najboljih britanskih glumaca kao što su Penelope Wilton, zvijezda serije „Downton Abbey“, Douglas Henshall, glavni glumac serije „Shetland“, Sinead Matthews iz filma „Ponos i predrasude“ i mnogi drugi.

Novi neočekivani slučaj kraljice kriminalističkih romana Agatha Christie: Ubiti je lako iskustvo je koje će gledatelje držati u neizvjesnosti do samog kraja. Sve epizode dostupne su na Pickbox NOW od 23. veljače!

Ne propustite

Zanimljivosti

Četiri filma prikazuju glavnu junakinju kako otkriva svoju unutarnju snagu u suočavanju s prošlošću, traumama, mračnim tajnama i izazovima obiteljskog života.

Zanimljivosti

Ova serija otkriva živote članova obitelji Kennedy, istražujući njihove osobne borbe i političke izazove nakon tragičnih događaja.

Zanimljivosti

U svijetu beskonačnih mogućnosti koje serije pružaju, Pickbox NOW ističe se svojim izborom kvalitetnih naslova europske i svjetske produkcije.

Zanimljivosti

Proljeće je iza ugla, a Pickbox NOW pripremio je više od deset novih serija i filmova kako biste dočekali toplije dane u društvu omiljenih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.