Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Na vjenčanje u niskim sandalama – da!

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku.

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku. I mi smo se ovoga vikenda zabavljali na vjenčanju Nejca i Ane.

Ana je djevojka čiji bi smo stil najlakše opisali kao umjetnički i pomalo etno, dok je Nejc roker i glazbenik u duši. Znali smo da njihovo vjenčanje neće biti previše tradicionalno, a posebno smo se pripremili na to da će biti spontano i, prije svega, zabavno.

Ovo je vjenčanje na koje ne odlaziš u visokim petama, već se pripremiš na dugu noć u udobnim cipelama! I upravo su takve Inuovo sandale – upečatljive, udobne, kvalitetne i moderne, neodoljivog metalizirajućeg sjaja!

Ako želite nešto više ekstravagancije, Inuovo sandale dolaze i u kombinaciji s dijamantima ili pak u kombinaciji srebrne i zlatne kože. Ukratko, one su one jedne sandale koje vam trebaju ovoga ljeta, udobne i efektne, kvalitetne i moderne, od jutra do mraka i uz svačiji stil! Potražite ih u Massu!

Više

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Fashion report

Mass nudi modele za svačiji ukus - od minimalističkih do natikača prikladnih za slobodno vrijeme kao i onih elegantnijih za primjerice večernja druženja.

Trendovi

Ove sezone vraćaju se deblji potplati, udobne tenisice, chic gležnjače i elegantne mokasine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.