Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Na vjenčanje u niskim sandalama – da!

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku.

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku. I mi smo se ovoga vikenda zabavljali na vjenčanju Nejca i Ane.

Ana je djevojka čiji bi smo stil najlakše opisali kao umjetnički i pomalo etno, dok je Nejc roker i glazbenik u duši. Znali smo da njihovo vjenčanje neće biti previše tradicionalno, a posebno smo se pripremili na to da će biti spontano i, prije svega, zabavno.

Ovo je vjenčanje na koje ne odlaziš u visokim petama, već se pripremiš na dugu noć u udobnim cipelama! I upravo su takve Inuovo sandale – upečatljive, udobne, kvalitetne i moderne, neodoljivog metalizirajućeg sjaja!

Ako želite nešto više ekstravagancije, Inuovo sandale dolaze i u kombinaciji s dijamantima ili pak u kombinaciji srebrne i zlatne kože. Ukratko, one su one jedne sandale koje vam trebaju ovoga ljeta, udobne i efektne, kvalitetne i moderne, od jutra do mraka i uz svačiji stil! Potražite ih u Massu!

Pročitajte još

Fashion report

Odabir zimske obuće već dugo nije bio toliko zabavan kao ove godine.

Fashion report

Mokasine, poznate još i pod imenom koledžice, modni svijet osvojile su krajem 80.-ih i početkom 90.-ih godina prošlog stoljeća, a ove jeseni vraćaju se...

Fashion report

Neka digne ruku onaj tko ne poznaje legendarne Crocs natikače!

Fashion report

Polusandale su trend čiji puni sjaj dolazi do izražaja u kasno proljeće, a mogu se nositi sve dok to vrijeme dopušta, najčešće do jeseni.

Advertisement