Na vrućem stolcu – Branko Farac

On je likovni umjetnik, slikar, strip crtač i redatelj eksperimentalnih filmova. Crta, piše, režira, animira, predaje likovnu kulturu u školi. Njegov svijet je pun konstrukcije i dekonstrukcije, on ga propituje, analizira i sintetizira.

Također, njegova umjetnost puna je žena. Žene kao nadahnuće ili kao enigma – mistične, jasne, višeznačne… sofisticiran eros koji umjetnik uočava u različitim arhitekturama unutarnjeg i vanjskog svijeta…sve su to teme za divan razgovor s umjetnikom – koji svoja zapažanja i doživljaje bilježi kroz svoje umjetničke crtopise – slike, filmove, stripove… kuražeći nas da i mi istupimo iz okvira i dopustimo si širu i iskreniju viziju sebe i onoga u čemu se ogledamo.

O filmu, o umjetnosti, o životu intelektualaca, o inspiraciji, unutarnjim prostorima i odnosima u ovom burnom vremenu na Vrućem stolcu razgovaramo s Brankom Farcem.

Kulturni centar Mesnička, Mesnička 12, subota 13.4. od 19 do 21 h

Ovom prilikom bit će prikazan Farčev film Technement koji je u konkurenciji od 2000 filmova odabran i revijalno prikazan u Japanu krajem prošle godine.

Na vrućem stolcu, subota, 13.4. od 19 do 21h, Talk show KCM; Mesnička 12
Projekcija Frarčevog filma Technement!
Ne propustite!
Ulaz slobodan!