Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nada se smiješi s praga proljeća koje dolazi i šapuće: „Uz kolekciju nakita Olivia, bit će(te) sretnije“

Dizajnerica i vlasnica brenda Frajerica Handcrafted Jewelry, Vesna Zadro, stvorila je kolekciju nakita „Olivia“. Svaki komad nakita je izrađen ručno s posebnom pažnjom i naglaskom na jednostavnosti kako bi se prikazala ljepota korištenih materijala kao što su srebro, maslinovo drvo i mjed.

Ovoga proljeća više nego ijedno proljeće prije u misli nam se uvlače riječi velikog britanskog pjesnika Lorda Alfreda Tennysona: „Nada se smiješi s praga godine koja dolazi, šapćući ‘bit će sretnija’…“. Inspirirana upravo tom nadom, osjećajem za kojeg ne želimo da nas ikad napusti, dizajnerica i vlasnica brenda Frajerica Handcrafted Jewelry, Vesna Zadro, stvorila je kolekciju nakita „Olivia“. Svaki komad nakita je izrađen ručno s posebnom pažnjom i naglaskom na jednostavnosti kako bi se prikazala ljepota korištenih materijala kao što su srebro, maslinovo drvo i mjed.

„Svako je proljeće posebno, jer je vrijeme buđenja i uvijek nas iznova fascinira stvaranjem novog života, no s obzirom na izazove s kojima smo bili suočeni protekle godine, ovo je još posebnije. Iz želje za novim stvorena je i kolekcija nakita „Olivia“ – ona koja nosi nadu, a središnja je tema kolekcije maslinovo drvo i list kao simbol mira, vječnosti i pobjede“, govori o novoj kolekciji dizajnerica. U procesu stvaranja koristila je novostečene tehnike tradicionalne obrade metala i plemenitih kovina u kombinaciji s drvom. Poseban doprinos stvaranju ove kolekcije dala je i akademska slikarica Sanela Đurinec Raič naslikavši list masline koji je na kraju u suradnji s Vesnom poprimio oblik znakovitih naušnica i postao zaštitni znak kolekcije.

 

 

„Pri izradi svakog komada nakita vodi me ljubav prema onome što radim i tu emociju želim prenijeti dalje. Proces izrade nakita zna biti dugotrajan, jer sve izrađujem samostalno i ručno od prirodnih materijala. Iznimno mi je važno da se zadrži kvaliteta proizvodnje, ali i zadovoljstvo žene koja nakit nosi, pa stoga moju ponudu čine vrlo male serije nakita“, otkriva Vesna. Iako već godinama oduševljava djevojke i žene u regiji svojim unikatnim nakitom i zanimljivim kolekcijama, ove je sezone uvođenjem novih materijala i tehnika obrade željela unijeti svježinu u postojeću ponudu i pružiti im novo iskustvo u biranju njima dragih komada.

 

Vesna Zadro, dizajnerica i vlasnica brenda Frajerica Handcrafted Jewelry_Foto Lucija Trupkovic

Kolekciju „Olivia“ čine statment narukvice, prstenje i naušnice, odlikuju je geometrijski oblici, a središnji elementi su maslinovo drvo obučeno u plemenite kovine i decentni list masline. Svaki komad izrađen je s posebnim naglaskom na njegovu originalnost i ljepotu pri tome pazeći da je udoban, nosiv i, na kraju, trajan. Baš kako bi nas sam pogled na nakit koji nosimo podsjetio da nas nada nikad ne napušta i da je, kako bi rekla jedna od najvećih filmskih ikona svih vremena, Scarlett O’Hara, sutra novi dan.

 

 

Novu kolekciju nakita „Olivia“ prate i fotografije koje potpisuje Zvonimir Ferina, dok je ulogu zaštitnog lica preuzela zanosna Anja Ožanić (Sonic Model), profesionalna skakačica u vodu i Miss sporta 2019. koja se svojom nježnom pojavom sjajno uklopila u samu ideju prozračnosti cijele kampanje dodatno potenciranu besprijekornim make-upom vizažistice Ivane Lončar.

Više informacija o brendu i novoj kolekciji dostupno je na internetskoj stranici www.frajericajewelry.com, kao i na društvenim mrežama: Facebook stranici Frajerica Handcrafted Jew HYPERLINK “https://www.facebook.com/frajericahandcrafted”elry i Instagramu @ HYPERLINK “https://www.instagram.com/frajericahandcraftedjewelry/”frajericahandcraftedjewelry.

  • Model: Anja Ožanić / Sonic Models
  • Fotografije kampanje: Zvonimir Ferina
  • Make-up: Ivana Lončar
  • Gošća umjetnica: mr. umj. Sanela Đurinec Raič, akad.slik.
  • Vesnina fotografija: Lucija Trupković

Više

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Dizajn

K A J A srebro&mjed naušnice iz nove kolekcije oduševit će vas na prvi pogled.

Zanimljivosti

K A J A, nova kolekcija nakita brenda Frajerica Handcrafted Jewelry, intimna je priča Vesne Zadro o nasljeđu i korijenima, priča koja se vješto...

S modne piste

39 nesalomljivih i hrabrih odlučilo je, usprkos ograničenjima, pred objektivom pokazati najbolje što domaća dizajnerska scena nudi i time obilježiti do sada najposebnije poglavlje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.