Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Nagrada za Uzora godine za raznolikost na razini Srednje Europe otišla u ruke Tanje Džido

Nedovoljna vidljivost žena i nedostatak ženskih uzora u poslovnom svijetu, teme su koje su potaknule Tanju na stvaranje hibridnog programa #Mission1000 koji kroz znanja i vještine iz područja osobnog brendinga, umrežavanja i LinkedIna teži povećati vidljivost 1000 žena u Hrvatskoj.

Deseto izdanje Central European Startup Awards (CESA), okupilo je prošli tjedan u Bratislavi vodeća imena startup scene CEE regije. U konkurenciji od 18 zemalja regije i preko 50 finalista u kategoriji, nagrada za Uzora godine za raznolikost (Diversity Role Model of The Year) otišla je u ruke Tanje Džido, savjetnice za osobni brending i autorice programa #Mission1000 za povećanje vidljivosti žena u poslovnom svijetu.

Nagrada Uzor godine (Diversity Role Model of the Year) dodjeljuje se osobi koja je poznata po izvanrednim postignućima i doprinosu misiji osnaživanja žena i/ili članova podzastupljenih skupina da postanu osnivači, investitori i lideri u lokalnom ili međunarodnom startup i inovacijskom ekosustavu, stoji na službenoj web stranici organizatora.

Nedovoljna vidljivost žena i nedostatak ženskih uzora u poslovnom svijetu, teme su koje su potaknule Tanju na stvaranje hibridnog programa #Mission1000 koji kroz znanja i vještine iz područja osobnog brendinga, umrežavanja i LinkedIna teži povećati vidljivost 1000 žena u Hrvatskoj. Za Dan žena 2023. Tanja je lansirala program koji je tijekom 9 tjedana osnažio polaznice programa te mnogima osigurao konkretne i mjerljive rezultate, poput promaknuća, novih radnih mjesta, upravljačkih pozicija i drastičnih povećanja plaće. 

Nakon 7 godina rada u području osnaživanja žena i brojnih organiziranih događanja koja su okupila preko 2000 ljudi, odlučila sam s ovim programom ići korak dalje i dublje kako bi osim inspiracije, žene dobile i konkretne alate koji će im pomoći doći do prilika koje zaslužuju u poslovnom svijetu. Drago mi je da je program urodio plodom za sudionice te da je dobio priznanje na međunarodnoj razini“, ističe dobitnica nagrade, Tanja Džido.

Iako je bilo još 17 finalista iz Hrvatske nominiranih u različitim kategorijama, Tanja je jedina iz Hrvatske osvojila nagradu u Bratislavi. Osim nagrade, Tanja je pobjedom dobila priliku nastaviti natjecanje na globalnoj razini s pobjednicima iz drugih regija na događanju Global Startup Awards.

Popis svih regionalnih dobitnika, kao i više informacija može se pronaći na službenoj web stranici organizatora.

Ne propustite

Dobar posao

Umrežavanje za žene u poslovnom svijetu je ključno za postizanje uspjeha, bržeg napredovanja i veće zastupljenosti na upravljačkim pozicijama.

Dobar posao

Program #Mission1000 primarno teži dosegnuti žene koje se svakodnevno skrivaju iza svojih pozicija, brojnih diploma i titula, a zasluge za uspjehe i dalje pripisuju...

Dobar posao

Nedovoljna vidljivost žena i nedostatak ženskih uzora u poslovnom svijetu, teme su koje su potaknule stvaranje hibridnog programa Mission1000.

Dobar posao

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, objavila je program za svoje treće izdanje koje će 25....

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.