Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Najbolja investicija za njeno veličanstvo “Kosu”!

Bez obzira na tehnologiju zbog zahtjeva brzine loši rezultati, oštećena kosa i nezadovoljstvo frizurom možemo reći da su očekivani.

 

Moderno doba i dinamika života sustavno nas tjeraju da u što manje vremena radimo sve više. Ovakva situacija nije zaobišla ni frizere. Česta je situacija da se od frizera očekuje da vam u što kraće vrijeme pruži željene rezultate.

Zahvaljujući tehnologiji i znanju to je moguće, ali samo do određene mjere. Iako su procesi tehnološki napredovali treba povesti računa i o tome da se i trendovi mijenjaju, a s trendovima se mijenjaju i frizerske tehnike koje priznali mi to sebi ili ne traže određeno vrijeme. Bez obzira na tehnologiju zbog zahtjeva brzine loši rezultati, oštećena kosa i nezadovoljstvo frizurom možemo reći da su očekivani.

[box style=”0″]

„Kosa je božanstven prirodan materijal od kojeg se mogu postići veličanstvene kreacije koje Vas čine odvažnom i sretnom osobom.“ Marijana Gabud, majstor frizer-kolorista.

[/box]

petiteparisienne-kosa-slika2
Evo i ključnog razloga: VRIJEME.

„Vrijeme je novac“ koristi se u svim prilikama i situacijama što ne znači da vrijeme uvijek pravilno i koristimo. Kada je u pitanju vaša kosa manje NIJE više. Dajte svom frizeru vremena! Ustvari dajte ga sebi!

Vrijeme za razgovor s frizerom o vašim željama i planiranje stila.
Vrijeme za analizu vaše kose optimizirat će trajanje tretmana.
I u konačnici vrijeme za njegu kose i frizuru.

Za vrhunske rezultate i vaše potpuno zadovoljstvo vrijeme nikad ne radi protiv vas. Iskustvo i stručnost frizera je u primjeni preparata, ali vrijeme koje zahtijevaju procesi povezani su s njezinim veličanstvom Kosom. Dužina kose, gustoća, debljina vlasi, osjetljivost na određene preparate tehnike koje se primjenjuju sve su to čimbenici koji utječu na trajanje tretmana. Inzistiranje na brzini i skraćivanju vremena kod frizera vi prvenstveno štetite sebi tj. svojoj kosi jer frizeri kako bi pokušali (namjerno sam napisala POKUŠALI) u najboljoj namjeri zadovoljiti zahtjeve klijenata koriste preparate koji će dugoročno više oštetiti vašu kosu, a za oporavak je potrebno vrijeme. Za njegu kose kako bi ostala zdrava opet je potrebno vrijeme. Na oštećenoj kosi nije moguće primjenjivati određene tehnike koje bi mogle uštedjeti vrijeme. Korištenje preparata koje će oporaviti oštećenu kosu potrebno je vrijeme što u ovom slučaju zahtjeva i dodatni novac. Zato posvetite svoje vrijeme frizeru jer ga tako prvenstveno posvećujete sebi.

Kada je u pitanju Njezino veličanstvo Kosa, parola Vrijeme je novac znači da vam uloženo vrijeme štedi novac. Na vama je da odaberete kome ćete ga posvetiti.

[box style=”0″]

Drage naše, Frizerski Atelier Petite Parisienne daruje 2 najsretnije čitateljice sa Heat bufferom  – sprej sa termo zaštitom kose do 232 C, zaglađuje i pruža bolju kontrolu kose

Više o proizvodu možete pronaći na linku http://www.matrix.com/stylelink/heat-buffer

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, tu na našem webu, upišite # PetiteParisienne

Prijave primamo do 18. studenog, točno u podne.

Dobitnici: Grabar Mario i Iva Čavlek!

[/box]

footer-za-pr

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.