Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Najbolje maske na svijetu stižu u Hrvatsku

Najpoznatije maske na svijetu, omiljene u svijetu poznatih, ali nimalo manje ženama i muškarcima diljem svijeta, dolaze na hrvatsko tržište!

Najpoznatije maske na svijetu, omiljene u svijetu poznatih, ali nimalo manje ženama i muškarcima diljem svijeta, dolaze na hrvatsko tržište! Prvi kupci Glamglow maski za lice su bili make up artisti i zvijezde Hollywood-a, prijatelji danas uspješnog bračnog para Glenn i Shannon Dillmore. Danas je Glamglow® multimilijunski brend, omiljen i neizostavan proizvod za sve koji žele trenutne i vidljive rezultate.

Tko sve koristi Glamglow maske?… Denzel Washington, Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Tommy Lee, Nina Dobrev, Jeremy Piven, Jay-Z i mnogi, mnogi drugi.

Empties_612x612_FINAL-V2

Od lansiranja brenda 2010. godine do danas, Glamglow maske dobitnice su preko 30 prestižnih nagrada i globalno su priznate kao brzo djelujući, inovativni tretmani od blata koji pružaju trenutne i vidljive rezultate.
Najpoznatija i prva kreirana maska je Youthmud® – bazirana na čarobnim sastojcima vulkanskih stijena, morske gline s francuskih obala te pravim listovima zelenog čaja.

page

Druga najpoznatija je peel off maska Gravitymud® za koju kažu “da je s onoga svijeta“ osim izvrsnih rezultata, tijekom sušenja pretvara iz bijele u sexy srebrnu.

Početak

Priča o GLAMGLOW® započinje zajedničkom večerom s prijateljima u poznatom restoranu na brdima Hollywood-a s pogledom na Los Angeles. Te noći im je prijatelj glumac, povjerio da nije mogao pronaći proizvod koji bi mu kožu učinio besprijekornom i spremnom za fotografiranje. Bio mu je potreban proizvod koji bi odmah mogao sakriti pore, smanjiti vidljive nedostatke, smanjiti izgled finih linija i stvoriti vidljiv sjaj na koži koji bi trajao danima. Ovo je postala glavna tema razgovora, a presuda među glumcima bila je jednoglasna. Nije postojao praktičan proizvod za njegu, koji se lako koristi i koji je dizajniran za trenutan efekt „Koža spremna za kameru“ za samo nekoliko minuta.

Bez iskustva u proizvodima za njegu kože, Dellimorsi su započeli kreirati jedinstveni tretman, oboružani idejom i maštom za svoje celeb prijatelje koji su bili voljni isprobati proizvode. Opsežna istraživanja su ih dovela do najboljih svjetskih aktivnih sastojaka koji su im pomogli u stvaranju revolucionarne formule koja je premašila sva očekivanja. S novim domom, djetetom „na putu“ i tijekom posrnulog gospodarstva, Dellimorsi su razvukli svoj budžet kako bi kreirali svoju prvi proizvod s 80$ uloga. Pažljivo su punili prazne posudice za testiranje na svom stoliću za ispijanje kave i podijelili svojim prijateljima.

151008_GLAMGLOW_12409 Gravitymud

Tjedan dana kasnije, prijatelji su se vratili sa zahtjevom da žele još uzoraka ali ovaj put s A listom poznatih glumaca i glavnih rukovoditelja studija. Godinu dana kasnije svi su znali za Hollywoodsko „čarobno blato“ koje se svakodnevno koristilo za vrijeme snimanja. Jednu večer je dopredsjednik poznatog luksuznog lanca parfumerija nazvao Dellimorse, da upravo oni žele prodavati njihov proizvod diljem svijeta i to isto večer su sjeli za svoj isti stolić s papirom i olovkom u ruci kako bi kreirali pakiranje i dali ime brendu – GLAMGLOW®. Tijekom 5 godina GLAMGLOW® je od razgovora uz večeru prerastao u nevjerojatno uspješnu priču.

Uspjeh Dellimorsa je potvrđena naslovnicom u WWD-a – „stavljajući beauty industriju na oprez“, a GLAMGLOW® nastavlja prikupljati brojne prestižne beauty nagrade, uključujući i CEW nagradu za najbolji brend u Indiji. GLAMGLOW®-u je također odobren patent za TEAOXI® tehnologiju na bazi pravih listova bilja i postaje globalno prepoznat kao brzo djelujući, inovativan tretman koji pruža trenutne i vidljive rezultate

Više

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Zanimljivosti

Aktivnosti preobražavanja, odnosno preodijevanja, izmjena lica, kretnji, izražavanja emocija, djecu vesele i potiču ih na stvaralaštvo i produktivnu igru.

Beauty report

Uz važnost maski u sprječavanju širenja koronavirusa tu je i jedna neugodna nuspojava – maskne.

Drama Queen

Pale nije sam na svijetu. Vjerojatno nikada ni neće biti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.