Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Najbolje od hrvatskih poduzetnika na jednom web mjestu!

Bez obzira na to što tražili (inspiraciju za poklone, unikatne predmete ili posebnu uslugu) nova web platforma – malipoduzetnici.com – neizmjerno će vam olakšati potragu. 

Jeste li ikad scrolali instagramskim feedom tražeći ime brenda ručno rađenog nakita koji vas je oduševio, ali ste zaboravili kako se zvao? 

Ili ste pokušavali pronaći fotografa čiji su vam radovi wow, ali vam baš i nije išlo od ruke? 

Imamo razloga vjerovati da je s tim beskrajnim pretraživanjima gotovo. 

Bez obzira na to što tražili (inspiraciju za poklone, unikatne predmete ili posebnu uslugu) nova web platforma – malipoduzetnici.com – neizmjerno će vam olakšati potragu. 

Platforma omogućuje pretragu isključivo hrvatskih, malih brendova prema kategorijama proizvoda i usluga. 

Unutar kategorija nalaze se imena uključenih brendova uz prigodne sličice proizvoda ili usluga i poveznice na njihove Instagram profile ili web stranice . 

Kroz platformu ste tako u prilici upoznati radove naših ljudi koji stvaraju nevjerojatne stvari, ali možda nemaju dovoljno financija za agresivan marketing potreban kako bi do vas i doprijeli.

Iako je ideja i web stranica tek u povojima, Lucija – koja je cijelu ideju pokrenula nam kaže: ”Interes malih poduzetnika u Hrvatskoj za postojanjem ovakve platforme je ogroman. Trenutno nam je na stranici nešto više od 170 hrvatskih brendova, ali gotovo svaki dan nam se javljaju novi sa željom da se uključe. ”

Za napomenuti je da su ovaj projekt prepoznali i iskusni poduzetnici koji stoje iza Algebrinog LAB startup inkubatora koji su ovaj projekt odlučili uključiti u generaciju Algebrinih startupova 2022./2023. godine i tako omogućili ovoj ideji da se dalje razvija pod njihovim mentorstvom i vodstvom.

U svakom slučaju – jedno je sigurno – prije ili kasnije trebat će vam www.malipoduzetnici.com

Više

Top menadžerica

Vidimo blagi porast zapošljavanja žena na višim i odgovornijim funkcija kao i porast internih rotacija koje su stvorile dodatnu priliku za napredovanje.

Dobar posao

Bez obzira koji razlog bio za vaš manjak motivacije, možete ga nadići.

Top menadžerica

Malo je onih koji priznaju pogrešku, svi uglavnom upiru prstom i prebacuju krivnju

Duh i tijelo

Najčešće uvjeravamo sami sebe kako su ovi uspješni imali dobru financijsku podršku, bogatu obitelj, da su pametniji, talentiraniji ili da su jednostavno imali sreće...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.