Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Najbolji hrvatski stilist Petar Trbović imenovan modnim direktorom magazina Vogue Adria

Vogue Adria bit će 29. po redu izdanje ovog slavnog magazina namijenjeno tržištima Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore.

Najprestižnija modna publikacija na svijetu, Vogue, od proljeća iduće godine dolazi i u našu regiju. Vogue Adria bit će 29. po redu izdanje ovog slavnog magazina namijenjeno tržištima Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore. Petra Trbovića, našeg najistaknutijeg stilistu, ured Anne Wintour imenovao je modnim direktorom.

“Nakon više od dva desetljeća rada u modi imenovanje na poziciju modnog direktora najprestižnijeg modnog časopisa na svijetu dolazi kao veliko priznanje. Počašćen sam i zahvalan Anni Wintour, Edwardu Enninfulu i cijelom Conde Nast timu na ukazanoj časti i povjerenju. Ovo je prilika da, slaveći sve ono najbolje iz regije, kroz modu, kulturu i umjetnost učvrstimo mostove koji nas oduvijek vežu te istovremeno približimo regiju svijetu i učinimo je globalno vidljivijom i relevantnom. Vogue Adria bit će glas kako za etablirane tako i za mlade kreativce i sve one koji tek dolaze! Poticat ćemo suradnje, slaviti sve naše različitosti, talente, ideje i vizije koje nadilaze granice, brišu ih u kreativnom činu stvaranja! Sonja Kovacs, Nenad Janjatović i Milan Đačić doveli su ovu prestižnu licencu u našu regiju i neizmjerno se veselim što ću s njima i s našim timom stvarati Vogue Adria”, izjavio je Petar Trbović.

Pažljivo dozirajući svoju prisutnost u medijima, Trbović je uvijek u prvi plan stavljao svoj rad i puštao da govori za sebe. Struci je poznat kao veliki vizionar i perfekcionist prepoznatljivog i snažnog kreativnog potpisa te ga se smatra jednim od najvećih autoriteta u modnom izdavaštvu ne samo u Hrvatskoj već u čitavoj regiji. Jedini je stilist s hrvatskom adresom čiji su radovi objavljivani u najprestižnijim modnim časopisima na svijetu kao što su Vogue, GQ, V magazine, Numero, L’Officiel, Harper’s Bazaar i brojni drugi. Prethodno je više od desetljeća obnašao funkcije kreativnog i modnog direktora u časopisima Grazia i Elle te je surađivao sa svim relevantnim modnim i lifestyle izdanjima u nas. Poznat je i po svojim stilističkim suradnjama s najvećim domaćim i regionalnim zvijezdama.

“Uvijek mi je nada i jedini cilj bio svojim radom inspirirati ljude. Odvesti ih na mjesta na kojima nisu bili, pomaknuti granice kreativnosti i promišljanja, izazvati ih da kršeći nametana pravila izgrade svoja vlastita bilo da je riječ o odijevanju ili pak nečem puno dubljem. S velikim uzbuđenjem očekujem ovo novo poglavlje u svom profesionalnom životu i jedva čekam naš Vogue Adria! Prvo izdanje starta u ožujku 2024.” – dodao je Petar.

Foto: Privatna arhiva

Više

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Fashion report

Crocs slavi novom kolekcijom, predstavljajući ikonske parove s poznatim printom Hello Kitty, prepoznatljivim nijansama lika i ekskluzivnim Jibbitz dodatcima.

Fashion report

Petit ukosnic.a iz Novog Vinodolskog  stvara, bez zadrške možemo reći, mala umjetnička djela.

Dobar posao

Situacije se mijenjaju, okviri se mijenjaju, pandemija je promijenila društvo u cjelini. Tako će, zbog svjetskih i EU regulativnih okvira, tema održivosti za deset...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.