Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Najbolji pokloni za najvažniji dan

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Vjenčanje je jedan od najvažnijih i najemotivnijih dana u životu. Mladenci žele imati dan koji će pamtiti cijeli život, a vi kao njihovi prijatelji želite im pokloniti nešto što će im ostati prekrasna uspomena koju će također zauvijek pamtiti. Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

No, nemojte se brinuti jer smo napravili prijedloge poklona za vaše prijatelje mladence.

Umjetnička slika

Umjetničke slike su odlična ideja za dar novopečenom bračnom paru, pogotovo ako su izrazili želju za slikom ili znate da uređuju svoj novi dom. Naime, umjetnička djela su uvijek vrijedna, krase prazne zidove i daju posebnu dozu topline domu. Imajte na umu kako će slika zauvijek krasiti njihov dom, ma gdje god živjeli te će imati prekrasnu uspomenu na najvažniji dan od vas.

Nakit

Nakit je jedna od opcija ako zaista znate ukus para. Inače kada se mladence daruje nakitom, najčešće ih darujete matching nakitom koji je postao izrazito popularan posljednjih godina među mladencima.

Kućanski uređaji

Nemojte se sramiti pitati mladence što im je zaista potrebno za kuću ili stan. Ako je to mladi par, znajte kako im je sigurno potrebno nešto od aparata. Iako se prije 10 i više godina darovalo hladnjacima, setovima tanjura, mikrovalnama, mikserima, i danas je mnogima to potrebno. Samo, za razliku od tada, sada ima i puno više kućanskih uređaja koji mogu zaista biti vrijedni i dugotrajni pokloni. Smart TV, robotski usisavač, aparati za kavu, pegle na paru, setovi za pravljenje kolača, blenderi… Izbor je veliki.

Personalizirani pokloni

Ako su mladenci inače skloni unikatnim i drugačijim stvarima, možda bi najbolji dar za njihov dan bio personalizirani poklon. Naime, danas možete gotovo sve napraviti unikatno. Kristalne čaše s njihovim imenima ili datumom vjenčanja ili njihovim citatom, personalizirani zidni sat s posvetom, slika u tri dijela s posebnim motivima ili njihovom fotografijom, personalizirani set za vino, izvezena imena na krpe, posteljinu ili deke.

Putovanja

Putovanja su genijalan vjenčani poklon na kojem će vam mladenci biti zaista zahvalni. Bilo to putovanje od 10 dana na egzotičnu destinaciju ili nekoliko dana u našoj blizini, budite sigurni da će uživati.

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Dan žena posvećen je svim onim posebnim damama u našim životima, kojima želimo izraziti zahvalnost. Zato joj ove godine za Dan žena pokloni iskustvo...

Zanimljivosti

Božićna kupnja vrlo često može biti stresno iskustvo, posebice kada se odgađa do posljednjeg trenutka.

Zanimljivosti

Donosimo neke od super ideja kako biste se pobrinuli da najdraže osobe u Vašem životu, dožive istinsku čaroliju Božića. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.