Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Najbrža gotovo nevidljiva ortodoncija: Inman aparatić za zube

Zamislite da možete dobiti ravne prednje zube pomoću mobilnog aparatića za zube koji zamjenjuje klasične metalne bravice.

Odgađate ravnanje zuba jer ne možete godinama nositi žice i metalne bravice u ustima? Klasični aparatići za zube s metalnim bravicama mogu uzrokovati smetnje u žvakanju, teškoće u održavanju higijene zuba i nelagodu kada se nasmijete. Zamislite da možete dobiti ravne prednje zube pomoću mobilnog aparatića za zube koji zamjenjuje klasične metalne bravice. Biste li iskoristili tu priliku?

U današnjem članku predstavljamo Inman Aligner, revolucionarni ortodontski aparatić osmišljen u SAD-u. To je gotovo nevidljivi mobilni aparatić za ravnanje prednjih zuba. Drugačiji je od ostalih aparatića za zube po tome što zube ravna već za nekoliko tjedana, a ne za nekoliko mjeseci ili godina. Kada se pojavio prije nekoliko godina, Inman Aligner je opisan kao najveća inovacija u estetskoj stomatologiji od otkrića zubnih ljuskica! Naime, duljina trajanja terapije je od 6 do 16 tjedana. Saznajte 6 razloga zašto je Inman Aligner aparatić za zube odličan izbor za ravnanje prednjih zuba.

Gotovo nevidljiv aparatić za zube

Klasični aparatići za zube su vrlo vidljivi kada se nasmiješite. Žice i metalni nosači čine snažan kontrast u odnosu na Vaše prirodne zube. Inman Aligner koristi dva prozirna luka koja su napravljene upravo po Vašoj mjeri i koje nježno ispravljaju Vaše zube. Iskustva pacijenata govore kako velika većina njihovih prijatelja niti ne primijete da u ustima imaju Inman Aligner!

Mobilan i može se skinuti

Želite zablistati za neku posebnu priliku? Vjenčanje? Ili neki važni sastanak? Ili naprosto zagristi sendvič ili jabuku? Nema problema: Inman aparatića za zube možete jednostavno skinuti i vratiti ga kada ste gotovi s jelom. Tako ćete na slikama, sastancima ili ostalim posebnim prilikama imati savršen osmijeh, bez aparatića za zube. Napomena: Inman Aligner aparatić za zube potrebno je nositi 20 sati dnevno za optimalne rezultate.

 Lako održavanje zubne higijene

Inman Aligner je mobilni aparatić za zube – prije pranja zuba aparatić jednostavno izvadite iz usta i operite zube na uobičajeni način. Nisu Vam potrebne nikakve specijalne četkice za zube.

Bez ograničenja u izboru hrane

Volite grickati kukuruz ili jednostavno želite zagristi jabuku? Da ne pričamo o neizbježnim kokicama uz kakav dobar film! Ne brinite se: budući da u ustima nemate žice i bravice možete jesti što god hoćete. Istinska sloboda, zar ne?

Ugodan za nošenje

Prilikom nošenja klasičnog aparatiće za zube, ortodontske žice mogu zaparati osjetljivu sluznicu obraza dok Inman Aligner neće zaparati unutrašnjost Vaše usne šupljine.

 Saveznik za posebne prilike

Dosta pacijenata odlagalo je izravnavanje zuba zato što su imali u planu neke od velikih životnih događaja. Željeli su biti neopterećeni aparatićem za zube i nesputano se smijati. Budući da je Inman Aligner mobilni aparatić za zube uvijek ga možete skinuti za vrijeme takvih događaja i nesmetano uživati!

dr. Berislav Mostarc

Još uvijek niste sigurni?

Postoje brojni zdravstveni benefiti od ravnih zuba. Zbijenim zubima koji se preklapaju potrebno je više vremena za čišćenje, a i teže se čiste. Teže održavanje zubne higijene može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su karijesi ili parodontološka oboljenja.

Odluka o ravnanju zuba nije, prema  tome, samo estetskog karaktera nego uključuje i brigu o svom cjelokupnom zdravlju.

Ako želite preuzeti kontrolu nad svojim osmijehom, nazovite dr. Berislava Mostarca i dogovorite prvi pregled kako biste znali sa sigurnošću jeste li kandidat za mobilni aparatić za zube Inman Aligner.

Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju: Dental centar Mostarac, Petrovaradinska 7b, 10000 Zagreb,  [email protected], +385 95 8437 467 ili www.dr-mostarac.hr

 

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.