Najčešći kupci školskih torbi su mame!

Moguće se s nostalgijom sjećate vlastitog djetinjstva i različitih igara na igralištu kod škole, oko kuće, u susjedstvu ili u parku. Sjećate se odlaska kod bake i djeda i bezbroj igrica koje ste se po cijele dane igrali. Sve više ste svjesni koliko su se vremena promijenila. Uglavnom, djeca se igraju doma na računalu ili mobitelu, što nije daleko od istine.

Budući da smo svjesni važnosti učenja i socijalnih vještina, veselimo se povratku u školske klupe. Čovjek je društveno biće i bez društva teško možemo biti uspješni i zadovoljni sobom.

Svaki početak školske godine nosi i slatke brige školaraca: s kim sjediti u klupi, koje likove odabrati na bilježnicama i, na samom koncu, kakva će biti moja nova, školska torba. Dok su djeca zabavljena likovima i dezenima, roditelji će se pozabaviti pravilnim odabirom budući da će teret školske torbe školarci nositi čitave godine.

 

Sudjelujte u dobrotvornoj akciji i nagradnom natječaju

U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb organizirat će se dobrotvorna akcija prikupljanja školskog pribora. Akcija traje do 22. kolovoza 2021. kroz pet trgovina Hoću knjigu u Zagrebu:

  • Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7
  • Hoću knjigu, Arena centar
  • Hoću knjigu, Supernova Buzin
  • Hoću knjigu, City Center One West
  • Hoću knjigu, Supernova Garden Mall

Uključite se i vi i pomozite malim Zagrepčanima zakoračiti u novu školsku godinu. Sve što trebate napraviti jest da pribor, bilježnice i ostali školski asortiman, koji možda imate doma neiskorišten, ubacite u za to predviđenu kutiju. Želite li pomoći, ali nemate ništa za donaciju, školski asortiman možete i kupiti u bilo kojoj trgovini i donijeti u svoj najbliži zagrebački Hoću knjigu.

Da ne bi preko praznika potpuno zaboraviti na školu, uključite djecu u mali nagradni natječaj. Zadatak je nacrtati i napisati poruku novim prvašićima korisnicima Centra ne bi li pomogli i ohrabrili ih u tom važnom koraku u životu. Radove možete ostaviti u bilo kojoj Hoću knjigu knjižari, a najinspirativniji radovi bit će i nagrađeni.

DAR ČITATELJICAMA  -Ruksak školski ,2 zipa You Can Have Mine Gorjuss, iznimno lagan; dimenzija: 31,5x44x22,5 cm; remenčići za podešavanje;

U suradnji s Hoću knjigu, darujemo jednu čitateljicu školskom torbom, a kako nego s ružičastim cvjetićima!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, pozovite prijateljice
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 5. kolovoza točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od objave dobitnika.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Renata Dvornić