Najgori muževi zodijaka

Rak, Škorpion i Strijelac su u dobre i vrlo ugodne osobe, ali su zapravo dobri za sve ostalo, osim za miran bračni život.

Nećete se usrećiti s ovim likovima koji stalno zvocaju, tako bar tvrdi horoskop.

Rak

Muškarac Rak nije osoba s kojom je život lak, usprkos općem dojmu da su osobe rođene u ovom znaku vrlo prijatne. Ovaj tip je moguće podijeliti u dvije grupe: Muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritičari. U drugu spadaju pasivni, lijeni i nezainteresirani muškarci, koji se najčešće žene iz koristi, naslijeđa ili zbog položaja. Ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.

Muž Rak provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci, gaji duboki tradicionalni osjećaj za dom i obitelj . Iako voli ženu i djecu, on nikada do kraja nije zadovoljan, uvijek može naći nešto kritizirati ili se žali. Ovi ljudi su jako senzualni, traže neprekidnu erotsku stimulaciju, vjerni su ali i plašljivi, pa zato izbjegava opasnosti kad god je to moguće.

Škorpion

Bračnu harmoniju i uspješan zajednički život najteže je ostvariti sa Škorpijom. To je ipak ostvarljivo samo pod uvjetom ako je njegova supruga bude uvijek u sjeni i prati ga u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kom pogledu. On je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao i u ostalim vidovima društvene komunikacije. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju. Ovaj znak je vrlo uspješan u poslu i sposoban je, svojim radom hrani i ženu i djecu, koju najčešće obožava.

On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvijek imati razloga za sumnju i stalno će vjerovati da i žena i djeca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Njegovi osjećaji za ženu i djecu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavat će život i njemu i drugima. Seksualna neumjerenost također je dio njegove prirode.

Strijelac

Ovakvom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična ženu. Strijelac baš i nije rođen za brak. Po prirodi je human, tako da će na neki način sudjelovati u radu raznih društvenih organizacija i u rješavanju praktičnih problema svoje zajednice. Strijelci su megalomani da im često vlastiti životi izgledaju mali i nezanimljivi.

On je jak u braku. Njegova žena mora biti široke svesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umjetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i zadovoljava njegove interese. S ovim muškarcima nije teško živjeti, ali zbog njihovog nedostatka osjećaja i velikog nestrpljenja, s