Najjednostavnije rješenje je često i najbolje!

Kako bi ste bili sigurni da ste odoljeli prolaznim modnim trendovima te pri opremanju doma ili poslovnog prostora odabrali uređenje koje će biti vječno u modi, svakako obratite pažnju na zadivljujuće palete crne i bijele, nijansama koje nude eleganciju za sva vremena.

Minimalistički dizajn

Brojni stručnjaci slažu se u tome da je najjednostavnije rješenje često i ono najbolje, a upravo bijelim interijerima s dodatkom crne najlakše se akcentira minimalistički dizajn. S druge strane, elegancija dominantne crne s kontrastnim bijelim detaljima prostor čini istovremeno dramatičnim i senzualnim.

 

 

„Crno-bijeli interijeri jednako dobro funkcioniraju uz moderni i retro namještaj te tako pružaju razne mogućnosti u godinama koje slijede. Kod crno – bijelog uređenja sve je jednostavnije: jednobojne površine uvijek možete dodatno istaknuti danas iznimno popularnim patchwork detaljima dok je prošarani mramor svijetlih i tamnih tonova postao apsolutni must have u svim domovima čiji vlasnici zahtijevaju najviše estetske note uređenja“, ispričala je Gordana Barun iz salona Vodotehnika.

 

Stoga, svoje omiljene crno – bijele kombinacije za opremanje doma ili poslovnog objekta potražite u salonu Vodotehnika na zagrebačkom Jankomiru koji nudi veliki izbor keramike, galanterije i radijatora koji podsjećaju na umjetnička djela, a koje više nećete sakrivati iza zavjesa.