Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Najljepši nakit za ljubitelje modnih klasika

Jedna od najnosivijih i najljepših kolekcija nakita koja će savršeno odgovarati uz baš sve modne klasike kreirana je u bečkom ateljeu brenda FREYWILLE, a zove se Dada Dance Night.

Uz brojne modne trendove koji dolaze i prolaze,postoje oni nezaobilazni i pouzdani komadi koji idu gotovo uza sve, trajno su šik te nadilaze vrijeme. Naravno, radi se o modnim klasicima čiju vrijednost sve više prepoznaju mnoge neovisne i snažne žene te ih koriste poput neoslikanog platna u kreiranju profinjenog i jedinstvenog stila.  Na listi takvih modnih klasika ističu se bež baloner, mala crna haljina, kaput u boji devine dlake, plave traperice i bijele košulje.

Oni prelaze iz dana u noć, iz sezone u sezonu, a može ih se nositi i za pet godina. Međutim, prava tajna njihove vječnosti skriva se u jednostavnosti i vještini kombiniranja s osebujnim nakitom ili drugim upadljivim modnim dodacima što pruža priliku za igru, izražavanje osobnosti i kreativnosti.

Jedna od najnosivijih i najljepših kolekcija nakita koja će savršeno odgovarati uz baš sve modne klasike kreirana je u bečkom ateljeu brenda FREYWILLE, a zove se Dada Dance Night. Ovaj set nakita odiše lakoćom i jednostavnošću, a satkan je kombinacijom boja savršeno prilagođenom za sve one koji teže minimalizmu i eleganciji.  Inicijalno je dizajn FREYWILLE seta  Dada Dance Night  nadahnut umjetnošću Sophie Taeuber-Arp, jedne od najznačajnijih predstavnica apstrakcije u švicarskom slikarstvu. 

Pulsira sjećanjem na rane godine 20. stoljeća i kreativnu pobunu dadaistica koje su se umjetnošću suprotstavljale  konvencijama.  Esencija ovog nakita počiva na strogim geometrijskim oblicima obojenim toplim zemljanim tonovima  te sofisticiranim nijansama  svjetloplave i sive  tajanstveno uokvirene moćnom crnom i zlatnom bojom. FREYWILLE kolekcija  Dada Dance Night na poseban način ističe žensku snagu i individualnost, te doslovno zrači tajanstvenom i mističnom aurom  “femme fatale”.

Srce svake FREYWILLE umjetničke minijature čine visokokvalitetna tehnika finog emajliranja i vještina oslikavanja. To je iznimno složeni proces koji podrazumijeva i do 100 koraka preciznog ručnog rada za izradu samo jednog komad nakita. FREYWILLE majstori za emajliranje, poznati su diljem svijeta.  Da bi stekli potrebnu stručnost i vještine, potrebna su desetljeća usavršavanja i poznavanje svih detalja autentične FREYWILLE tehnike fuzije zlatnog praha s emajlom:  točno vrijeme i temperature pečenja za svaku pojedinačnu boju, sastojci svake boje jer se one miješaju i stvaraju u FREYWILLE ateljeu po posebnim recepturama.  Sve to, uz beskonačnu kreativnost i talent FREYWILLE dizajnera, dovodi do iznimne postojanosti i estetike najljepših umjetničkih komada nakita.

FREYWILLE  editorial posvećen kolekciji Dada Dance Night  uhvatio je svojim objektivom talentirani Ante Odak, a pripadaju mu i zasluge za kreativno vodstvo.  Styling potpisuje Ivana Pavić, šminku Simona Antonović, kosu salon Glamour, a u ulozi modela je predivna Tia Marciuš .

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/  ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Fotograf Ante Odak.

Više

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Fashion report

Bezvremenska, klasična estetika ne izlazi iz mode, a to Galko jako dobro zna i drži se svoga prepoznatljivog stila.

Fashion report

Kao i uvijek, Versage je spretno pokrio svačije stilove i stvorio nove hit modele za ovo proljeće.

S modne piste

Sezona crvenog tepiha je otvorena, a jedan od Hrvaticama omiljenih dizajnera svečanih haljina, Ivica Skoko sljedećeg tjedna održat će reviju na kojoj predstavlja novu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.