Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Najljepši poklon ispod jelke uvijek je onaj od srca

U njegovoj kreaciji sudjeluju čarobnjaci iz Magical Book Laba čije je velika želja pomoći vam u širenju sreće, radosti i ljubavi. Jer poklon koji je od srca, je onaj koji osvaja srca.  

Stiže nam vrijeme blagdanskog veselja, mirisnih kolačića, šarenih kuglica, sjajnih lampica i bijelih pahulja. A tu su i božićne jelke i šuškavo umotani darovi. Naš mali, tajni, osobni način da nekom razvedrimo lice osmijehom i srce ispunimo srećom.

U ovim izazovnim vremenima  kad jedni drugima ne možemo biti onoliko blizu koliko bismo htjeli, postoji poklon koji je iskren, originalan, vrlo osoban i zna opisati sve što osjećamo na najljepši mogući način. U njegovoj kreaciji sudjeluju čarobnjaci iz Magical Book Laba čije je velika želja pomoći vam u širenju sreće, radosti i ljubavi. Jer poklon koji je od srca, je onaj koji osvaja srca.

Čarobne personalizirane stranice

Magical Book Lab je poput čudesnog laboratorija  u kojem nastaju personalizirane foto multimedijalne knjige. Svaka od njih jedinstvena i posebna, napravljena baš po vašoj mjeri i želji. Uz pomoć svojih omiljenih fotografija i vama dragih detalja, možete ispričati samo vašu priču i tako kreirati uspomenu koja je daleko više od samog dara.

A kako ovo nije običan laboratorij i tu mašti nikad nema kraja, u svijetu ovih sretnih stranica svatko će sigurno pronaći nešto za sebe. Jer godine iskustva i osluškivanja snova i želja, pomogli su im da stvore ponudu iz koje ideje pršte kao vatromet. Kao najljepša ljubavna poruka, tu je Love Book; Personalizirane Radosnice su tu za mame i tate kao škrinje blaga koje čuvaju najvrednije uspomene na odrastanje njihove mrvice; za djedove, bake i cijelu obitelj, Baby Book je najtopliji put do njihovog srca; Personalizirani rokovnici uljepšat će planiranje svakodnevnih obaveza vašim kolegama i poslovnim suradnicima; za poduzetnike iz uslužnih djelatnosti, ClockME planeri sa satnicom sigurni su pomagači na putu do uspjeha; a Buzz Foto Harmonike prave male galerije najljepših trenutaka unutar personaliziranih korica i time univerzalno poseban dar.

I tu još uopće nije kraj! Spomenari prijateljstva, Travel Book, Wedding Book…Sve što vam treba da nasmijete voljene do suza ili podsjetite na zajedničke avanture, oni će pretvoriti u malo foto multimedijalno umjetničko djelo. Jer ih pokreću ljubav prema onom što rade i vaše zadovoljstvo i sreća. Za njih su primatelji dara jednako važni kao i darovatelji. I to je njihov čarobni prah koji ove unikatne poklone čini drugačijima.

Baš po vašoj želji

Ponekad je dovoljan samo jedan pogled na fotografiju koja nam je draga da nam srce brže zakuca i raspoloženje se popravi. Jer fotografije su naše uokvirene priče, topla sjećanja i sačuvani posebni trenuci. Jedna od onih malih stvari koje život čine ljepšim.

U foto knjigu koju odaberete, Magical Book Lab čarobnjaci unijet će najdraže fotografije i prema vašoj želji ih upotpuniti citatima, porukama, uspomenama, mjestom za poljubac, skrivenim tajnama…Udahnut će im život uključivanjem video zapisa putem QR kodova i uljepšati ih ilustracijama članova obitelji ili vama dragih osoba ispod božićnog drvca i čestitkama…kod njih čarolijama nema kraja. Čak i ako se osjećate kreativno i čarobno sami, ponudit će vam prazne albume personaliziranih korica čije stranice ispunjavate po svojoj želji. Originalno, osobno i posebno! Baš kakav poklon i treba biti.

U personalizaciji je čar

Svaka personalizirana foto knjiga iz ovog magičnog laboratorija je unikatna. Unutrašnjim stranicama ispričat ćete samo vašu priču, a korice moći urediti tako da odmah zasjaje ispod jelke.  Za svoj book, možete odabrati čarobne sedefno bijele, srebrne ili crne korice tvrdog uveza s personalizacijom po želji. Premium izgled osigurat će mekani baršun u širokoj ponudi boja, tkanine ispunjene šljokicama ili elegantna koža sa zlatotiskom. A za potpuno iznenađenje, tu su nevjerojatne korice koje svijetle u mraku i jedini su takav proizvod u Hrvatskoj!

A kako bi ovogodišnji božićni pokloni bili zaista savršeni i kako čaroliju zaslužuju svi, za svaku ćete narudžbu na poklon dobiti besplatan zlatotisak na koricama u srebrnoj, zlatnoj ili rose gold boji.

Znak pažnje koji se zauvijek pamti

Pri odabiru poklona, neka vas uvijek vodi srce. Jer dar ne mora biti ni veliki ni skup, čim u njega unesete djelić sebe, on će onome kome ga poklanjate biti najdraži na svijetu.

Saznajte više o Magical Book Labu i čarobnim foto multimedijalnim knjigama, rokovnicima, planerima ili personaliziranim radosnicama na web stranici www.magicbooklab.com ili društvenim mrežama Magical Book Laba (Facebook i Instagram).

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. Darujemo personalizirani baršunasti rokovnik ili planer po izboru.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 11. prosinca točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Kata Babić

[/box]

Ne propustite

Dizajn

U suradnji Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici i hrvatskog brenda Magical Book Lab, pokrenut je i taman pred blagdane realiziran, jedinstveni projekt „Radosnica“.

Zanimljivosti

Blagdani su pred vratima, a vi još nemate ideje za poklone?

Dizajn

U potrazi ste za poklonom za osobu koja vam je posebna? Želite pokloniti nešto novo i drugačije.

Dobar posao

Čarobnjaci iz Magical Book Laba vole reći da postoji. Da su za vas kreirali personaliziran i originalan poklon koji mami osmijehe, širi ljubav i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.