Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Najljepši su nježni trenuci u mekom zagrljaju udobnosti

Vrhunski ručno rađeni tekstilni proizvodi nove kolekcije Bubaba by FreeON upravo nam to pružaju.

Trenuci za odmor, maženje i san vrlo su dragocjeni u trudnoći i prvim mjesecima s bebom, stoga želimo da traju i traju. Vrhunski ručno rađeni tekstilni proizvodi nove kolekcije Bubaba by FreeON upravo nam to pružaju. Osiguravaju udobnost, nude ugodne materijale i čarobne uzorke. U njima se dobro osjećaju kako trudnice, tako i bebe i djeca. S njima, svaki kutak postaje ugodno gnijezdo, a svaki zagrljaj nježno utočište.

Još od 2011. godine u srcu Zagorja stvaraju se vrhunski proizvodi za bebe, a sada je još veći naglasak na sigurnosti, udobnosti i nježnosti. Boje, detalji, sofisticiraniji proizvodi – sve je to dio nove kolekcije koja u prodaju stiže ove jeseni.

Uz dobro poznate proizvoda kao što su posteljina, madraci, plahte, jastuci za dojilje, deke, vreće za spavanje, fotelje i drugi proizvodi, ove godine dodani su i noviteti začinjeni svježim dizajnom: 5-dijelna dječja posteljina i 2-dijelna prošivena posteljina s punjenjem, sklopivi madraci u praktičnoj torbi, vreće za spavanje s nogicama, podloge za igru i ostalo…

Odabirom proizvoda Bubaba by FreeON roditelji mogu biti sigurni da su za svoje dijete odabrali samo najbolje. Za sve proizvode koriste se samo provjerene i kvalitetni materijali koji su kontrolirani i certificirani, a posebna pažnja stavlja se na kvalitetu šivanja.

Novosti, trendovi i nove prilike – sajam Kind & Jugend

Mogućnost predstavljanja jednog hrvatskog branda, Bubaba by FreeON na ovako važnom sajmu svakako je dobra polazna točka za daljnji razvoj hrvatskih kreativaca i proizvodnje. Od 7. do 9. rujna 2023. godine u njemačkom gradu Kölnu održao se najveći sajam dječje opreme Kind & Jugend. Na ovom prestižnom sajmu bio je prisutan i FreeON brend, zajedno sa svojim etabliranim podbrendovima Bubaba by FreeON, Free2Play i Free2Move.

FreeON na sejmu K+J 2023, Köln

Aktualni Bubaba by FreeON katalog možete pogledati na web stranici https://www.babycenter.hr/za-kupce/letci-i-katalozi , a sve proizvode možete pronaći u poslovnicama Baby Centra ili na https://tinyurl.com/4duth265.

Također, pozivamo vas da pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

DAR ČITATELJICAMA

Darujemo jednu čitateljicu foteljicom s naslovne fotografije i silikonskom igračkom.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 29. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Marija Šljerić

Više

Savjeti stručnjaka

Omega-3 masne kiseline su važne za razvoj djeteta i mnogi se slažu da ih je sigurno koristiti.

Zanimljivosti

Igračke imaju mnogo dublje značenje. Djeci daju sposobnost stvaranja posebnih emocija i odnosa kroz koje će graditi druge odnose u budućnosti.

Obitelj

Provedite opuštajuću, zanimljivu i inspirativnu subotu u Smarty Kids centru.

Dobar posao

Zašto je Maria osnovala Centar za razvoj vrijednosti, koji su njegovi ciljevi i kako pomaže osobama s invaliditetom, saznajte u intervjuu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.