Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Najnoviji trendovi Zalando Designer kolekcije

Nadovezujući se na prethodnu Zalando Designer kampanju, pariški stilist Edem Dossou i fotograf Justin French opet su se udružili kako bi ispričali modnu priču o najnovijim trendovima i proslavili slobodu izražavanja.

Nadovezujući se na prethodnu Zalando Designer kampanju, pariški stilist Edem Dossou i fotograf Justin French opet su se udružili kako bi ispričali modnu priču o najnovijim trendovima i proslavili slobodu izražavanja. Ovog puta pod nazivom “Način na koji se krećemo” i uz pomoć hvaljenog koreografa i redatelja pokreta  Nicolasa Hucharda koji je usmjerio skupinu kreativaca koji su se, zajedno s njime, našli ispred kamere.

Kreativnom krugu koji okuplja Zalando u sklopu Designer kampanje pridružili su se talenti sve od Švedske do Brooklyna –  Glen Mban, Ursula Wångander i May Hong. Riječ je o multidisciplinarnim kreativcima koji obuhvaćaju područja stiliziranja, modeliranja, umjetničkog vodstva i glume, istražuju samoizražavanje kroz pokret, sve u stilovima koji su pomno izabrani iz bogatog Zalando Designer asortimana.

Zalando Designer kolekcija polazište je za luksuznu modnu inspiraciju, pri čemu će ljubitelji mode otkriti i kupovati etablirane i nove marke. Nudi dizajnerske brendove kao što su Missoni, Erdem, GCDS, David Koma, Staud, 032C, ADERERROR, MM6, Victoria Beckham, Proenza Schouler i Roksanda.

Pogledajte lookbook i prema savjetu stilista Edema Dossoua potražite u Zalando Deisgner AW kolekciji nešto za sebe u OVDJE.

Više

Obitelj

Kratkotrajan izlazak na snijeg koristan je za djecu.

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Fashion report

Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Trendovi

Kada u trgovini vidite prekrasan komad odjeće i sa zadovoljstvom ga kupite, rijetko kada vodite brigu o tome kako ćete ga prati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.