Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Najpoželjnija obiteljska destinacija u regiji nalazi se samo sat vremena od Zagreba!

Dvorac Celje, mjesto legendi i ukletih grofova, s najvećim srednjovjekovnim dvorcem u Sloveniji; prvi i jedini dječji muzej u Sloveniji, Hermanova jazbina; zeleno zaleđe grada s najvećom kućicom na drvetu u Sloveniji i turističko-rekreacijskim centrom Celjska koča…

Dvorac Celje, mjesto legendi i ukletih grofova, s najvećim srednjovjekovnim dvorcem u Sloveniji; prvi i jedini dječji muzej u Sloveniji, Hermanova jazbina; zeleno zaleđe grada s najvećom kućicom na drvetu u Sloveniji i turističko-rekreacijskim centrom Celjska koča…, samo su dio sadržaja zbog kojih je grad Celje jedna od najpoželjnijih obiteljskih destinacija u regiji.

Otkad je u centru otvoren Tehnopark Celje, roditelji s djecom ovdje uživaju još više, jer na zabavan i interaktivan način imaju priliku probuditi interes za znanost te kvalitetno provesti zajedničko vrijeme.

Mjehuri od sapunice; planetarij; Newtonovo njihalo; brojne iluzije, Birdly®, uređaj koji omogućuje posjetiteljima da dožive iskustvo letenja poput ptice (kontroliraju let pomicanjem ruku, a mogu čak i osjetiti vjetar na licu!); Brain Computer Interface, inovativna tehnologija koja otkriva jaz između našeg mozga i računala (stroja)…, ali i nova postaja – kutak umjetne  inteligencije – samo su neki od gotovo 60 eksponata u ovom interaktivnom znanstveno-zabavnom parku.

Posjetite ih na Place2go sajmu

Djelić ove tehno priče iz Celja imat će priliku doživjeti i posjetitelji Place2go sajma, koji se održava od 18. do 20. siječnja u Areni Zagreb. Naime, u petak, 19. siječnja, na sajam iz središta znanosti i zabave – Tehnoparka Celje –  dolazi legendarni robot Teo i to u tri termina – u 11, 15 i 17 sati.

Teo nije samo običan robot; on je inteligentan, zabavan, znatiželjan i ima širok raspon talenata. Pravi je istraživač koji voli avanture i nova otkrića; izvanrednim znanjem rješava zadatke i istražuje najnovija tehnološka čuda; duhovit je, pa od matematičkih zadataka radi šale, a i veliki je fun Indiane Jonesa te vrsni performer. Ne propustite se družiti s Teom na sajmu Place2go! Bit će to uvertira za pravu avanturu u pomalo uspavanom siječnju ili veljači – savršen obiteljski city break u Celju.

Otkrijte i tajne dvorca Celje

Svakako otkrijte i tajne dvorca Celje s vitezom Parsifalom uz kojeg ćete doznati o životu u dvorcu, pravila viteškog mačevanja te neumoljivost inkvizicije i sprava za mučenje. Upoznajte i grofove Celjske, natječite se za titulu viteza i počastite se srednjovjekovnom gozbom punom okusa.

„Celje je sa svojom atraktivnom gradskom jezgrom, Celjskim dvorcem i zelenim oazama savršeno za obiteljske doživljaje. Dječje radionice, koncerti u dvoranama i na otvorenom, kazališne i plesne predstave, likovne izložbe, gastronomski eventi… razlozi su što naš grad uz rijeku Savinju doživljava pravi turistički procvat“, poručila je je mag. Maja Voglar, direktorica Zavoda za kulturna događanja i turizam Celje.

Više o Celju i doživljajima koje nudi saznajte ovdje.


Darujemo jednu čitateljicu obiteljskom ulaznicom (2+2) za Stari grad Celje.

Pravila su jednostavna:

  1. Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom

Prijave primamo do 26. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Darija Krušelj

Više

Putovanja

Provela sam tri dana i dvije noći u stogodišnjoj stanciji Sparagna, učeći kako napraviti domaće njoke i istarsku maneštru od bobići dok osluškujem tišinu...

Putovanja

Zahvaljujući specifičnosti Zemljine orbite, svake četiri godine dobivamo dodatan dan, 29. veljače.

Putovanja

Booking.com objavio je dobitnike svoje nagrade Traveller Review Awards koja se dodjeljuje već 12 godina.

Putovanja

Iako se kokteli često smatraju sinonimom za odmor, mnogi će putnici novu godinu započeti sa zdravim namjerama i uključiti se u „Suhi siječanj”, tijekom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.