Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Najpoznatiji šetač na svijetu došetao je u Zagreb

Upravo tim povodom, organiziran je specijalni event pod nazivom ”Keep Walking” u čast najpopularnijeg šetača na svijetu.

Topliji dani i večeri na gradske ulice izmamili su brojne građane, koji su u potrazi za očaravajućim mjestima na kojima nakon radnog dana mogu uživati u dobrom društvu uz čašu omiljenog pića. Upravo tim povodom, organiziran je specijalni event pod nazivom ”Keep Walking” u čast najpopularnijeg šetača na svijetu.

Dobra sinoćnja zabava koja je trajala do noćnih sati održana je u Art Studiju Josip Konta, poznatom po prostoru koji industrijskim uređenjem nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Originalni cigleni zidovi, reflektori i visoki stropovi odlično su se uklopili uz tematiku koja prati gospodske korake najvećeg majstora u svojoj branši.

Aleksandra Dojčinović i Ana Radišić

Atmosferu je na višu razinu svojim nastupom podignuo Marko Tolja, koji je uz najveće jazz, swing i pop hitove goste vratio u ne tako daleku prošlost, točnije u doba Franka Sinatre, Deana Martina i Ave Gardner. Plesni podij dodatno su zagrijali plesači i plesačice, koji su pod vodstvom koreografa Maria Jukića izveli flash mob koreografiju i samim time zadivili sve prisutne, među kojima su bili i Aleksandra Dojčinović, Ante Vrban, Marko Tolja, Matija Cvek, Nika Turković, Ana Radišić, Petra Kraljev, Asim Ugljen, Donna Lugonja Petković i brojni drugi.

Kako bi cjelokupni program bio u potpunosti prilagođen samoj srži popularnog šetača, poslužen je kvalitetan whiskey, ali i gurmanske poslastice koji savršeno pristaju uz božanstven okus pića zlatne boje. Reflektori, smokinzi, leptir mašne i šeširi kao najistaknutije sitnice sa spomenutog događaja, samo su neke od posebnosti po kojima je ova zabava podsjećala na najluksuznije partyje u svjetskim metropolama.

Foto: Bojan Zibar

Više

Zanimljivosti

Zagrebački hotel Esplanade u četvrtak je na jedan dan postao novi dom Ane Radišić, odnosno njezinih „oblaka“.

Zanimljivosti

Zagrebački hotel Esplanade 7. travnja postat će mjesto inspirativnih priča ljudi čiji su životi vrijedni prepričavanja, divljenja i pamćenja. TV voditeljici i urednici Ani...

Zanimljivosti

Live podcast u Esplanadi pod nazivom „Putem oblaka s Anom Radišić“ samo je nastavak Anine podcast priče koja je krenula iz dnevnog boravka prije...

Zanimljivosti

U zagrebačkom klubu Mint club & more sinoć je održana treća dodjela nagrada Top.HR Music Awards koju organiziraju Hrvatska diskografska udruga i RTL, a...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.