Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Najsenzualnija Lei Lou kolekcija

Riječ je o najsenzualnijoj Lei Lou kolekciji do sada, čija su glavna okosnica kontrasti koji se provlače kroz gotovo sve komade.

Dugoočekivana kolekcija za proljeće i ljeto, koju je dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila na velikoj samostalnoj reviji u Hrvatskom državnom arhivu, ovih je dana napokon stigla u prodaju u trgovine u Zagrebu i Splitu.

EcijaOjdanicKoranaGvozdicAleksandraD.PetraKurtelaAntonijaStuparJurkiniMarijaBoric

Bio je to sjajan povod da se na dvije omiljene modne adrese, u zagrebačkoj Frankopanskoj i splitskoj Marmontovoj, u nekoliko dana razmaka, okupe sve Aleksandrine dugogodišnje klijentice i prijateljice na ‘Amex VIP Shopping’ večerima, na kojima su se mogli kupiti najljepši komadi iz kolekcije koja je jesenas na reviji sve oduševila.

Ana i Lucija Zaninovic i Aleksandra Dojcinovic

Riječ je o najsenzualnijoj Lei Lou kolekciji do sada, čija su glavna okosnica kontrasti koji se provlače kroz gotovo sve komade. Haljine koje je dizajnerica pripremila za ovo proljeće zadržale su, što je konstanta kada je u pitanju Lei Lou, djevojačku prpošnost i izrazitu ženstvenost, s brojnim novitetima, pri čemu su Lei Lou poklonice osobito očarane haljinama od bogatih slojeva neobrađene svile, ali i onim čipkastim, koje su ovaj put dobile neke nove ukrase.

Osim toga, posljednje dvije sezone Aleksandrine su torbice i haljine dobile ‘točku na i’ u vidu Lei Lou cipela, koje su ovo proljeće zablistale u novom ruhu, s otvorenim prstima ili petom, a izrada od luksuzne, brušene kože čini ih savršenim modnim dodatkom s hrvatskim potpisom.

Foto: Mario Poje i Tonći Čerina

Više

Trendovi

Le Concept wedding multibrand se, dakle, upravo idealno nadovezao na postojeću Lei Lou priču, koja je od ove jeseni prepuna noviteta.

Fashion report

Posjetili smo novu pop up Opticu La Vie, koju je u sklopu svog Lei Lou butika otvorila Aleksandra Dojčinović.

Fashion report

Aleksandra Dojčinović potpisala je za ovu jesen i zimu jednu od svojih najljepših, ali i najsvestranijih Lei Lou kolekcija do sada, za koju je...

Fashion report

Slaveći ljepotu svakog oblika ženskog tijela, Aleksandra Dojčinović donosi versatilnu i urbanu kolekciju za grad, ured, ali i after-work soirées.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.