Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Najslađa proljetna priča: na tržište je stigla nova slikovnica iz Biblioteke Slatkopedija

Naklada je mala, a priča jako vrijedna stoga za slađe proljeće nabavite svoj primjerak „Slatke šumske priče“.

Iz Biblioteke Slatkopedija stižu uzbudljive vijesti – na tržište je upravo njihova druga slikovnica naslovljena „Slatka šumska priča“.

Nakon što su krajem prošle godine djecu i odrasle osvojile svojom pričom o djevojci Riti i čarobnim keksićima, provjereni autorski dvojac – autorica teksta Kate Bošković, urednica portala Slatkopedija i ilustratorica Matea Erceg, vlasnica obrta 13. kat, ovaj put nas vode kroz šumske avanture zeca Kikija, vjeverice Lane i njihovog društva. Naime, neočekivani problem pred najvažniji zadatak njegova života otkrit će zecu Kikiju snagu pravog prijateljstva, ali i naučiti ga da iskrene prijatelje treba znati prepoznati. „Slatka šumska priča“ poučna je priča o prijateljstvu prožeta očaravajućim šumskim ambijentom i neočekivanim obratima.

Baš kao i prva Slatkopedijina slikovnica, pisana je velikim tiskanim slovima kako bi je djeca mogla sama čitati, a i ovaj put slatka nota dodana je uvrštavanjem prigodnog recepta – točnije, čak dva recepta. Kako bi se djeca nakon čitanja mogla zabaviti, autorice su pripremile i posebnu bojanku.

U realizaciji ovog projekta pomoć su im i ovaj put pružila hrvatska poduzeća – Dada&Rocco, Gradska kavana Romana, OPG Matulić, Adrijana Rajčić Design i Miscotti, a da su ponovno napravile dobar posao pokazuju i brojne narudžbe koje su dosad primile.

Slikovnica „Slatka šumska priča“ dostupna je za narudžbu u Slatkopedijnom webshopu (uz narudžbu se dobije i Slatkopedijina torba, a ponuda vrijedi do isteka zaliha), dok će od ovog tjedna biti dostupna i na prodajnim mjestima diljem Hrvatske – u knjižarama Fraktura, Naklada Ljevak, Hoću knjigu i VBZ.

Naklada je mala, a priča jako vrijedna stoga za slađe proljeće nabavite svoj primjerak „Slatke šumske priče“.

Više

She Book Club

Iako ova slikovnica predstavlja nastavak prve, ona može funkcionirati i potpuno samostalno jer se priča ne nastavlja na prethodnu.

Zanimljivosti

U slikovnici „Kad nestanu slastičari…“ dogodit će se upravo to – na neko će vrijeme nestati slastičari te će sve slastičarnice biti zatvorene, a...

She Book Club

Prva slikovnica iz novopokrenute biblioteke Slatkopedija vodi vas u potragu za čarobnim keksićima koja će rezultirati važnim životnim poukama.

Gastronomija

Nekad treba pribjeći jednostavnim i brzim rješenjima kako bi se riješio onaj vječni problem: „Imamo li što slatko?“ – imamo i gotovo je u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.