Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Ovo su najsretnije kombinacije parova zodijaka

Matematički, kada sve podijelite, postoje 144 moguće kombinacije u zodijaku.

Ovan i Vodenjak – S ovim parom nikada nije dosadno. Svatko uključen uživa u ljubavnoj vožnji. Ovaj par je svestran i voli raditi stvari zajedno. Bez sumnje je moćni par zodijaka.

Blizanci i Vodenjak – Ovo dvoje imaju duboku mentalnu vezu koja je gotovo neopisiva. Mogu se upoznati na razini dubljoj nego što može većina drugih. Ovaj par uspijeva pronaći ravnotežu na najbolji način.

Rak i Ribe – Ovaj par dobro funkcionira zajedno jer znaju tko su zajedno i odvojeno. Ne boje se biti sami i ne smiju se međusobno zastrašiti, piše Awareness act.

Bik i Rak – Ovo dvoje nadopunjuju jedno drugo. Bik je posvećen Raku i Rak ga poštuje. To čini prekrasan odnos.

Lav i Strijelac – Ovo dvoje su vrlo strastveni zajedno. Ta dva su znaka toliko puna života i zbog toga zajedno pronalaze sreću. Savršeni su jedno za drugo i guraju jedan drugog da postignu svoje ciljeve.

Djevica i Bik – Ovo dvoje gotovo odmah obaraju jedan drugog s nogu. Oni su iskreni i traže iste stvari jedan u drugom. Ne možete ih razdvojiti.

Škorpion i Rak – Ova dva vodena znaka su nevjerojatni zajedno. Dok su njihove emocije ponekad intenzivne, uvijek nađu način da se međusobno smire. Oni hrane međusobnu strast.

Vaga i Blizanci – Ovo dvoje imaju snažnu vezu na intelektualnoj razini. Oni stimuliraju jedan drugog mentalno i savršeno funkcioniraju zajedno. One nude jedan drugom prijateljstvo i razumijevanje.

Strijelac i Ovan – Ovo dvoje kreiraju nevjerojatnu intenzivnu energiju. Poštuju jedno drugo i dopuštaju da njihova veza stalno raste. Ovaj par može učiniti sve što želi, sve dok si međusobno vjeruju.

Jarac i Bik – Ova dva znaka međusobno doživljavaju veliku kemiju. Oni su dvije ljubavne ptičice koje nitko nikada neće razdvojiti. Oni imaju dubok osjećaj poštovanja jedan prema drugom i održavaju tijesnu vezu jedan s drugim.

Ribe i Škorpion – Ovaj par je vrlo intuitivan. Oni stvarno mogu reći što drugi misli i treba. To čini njihov odnos vrlo sretnim.

Riba i Riba – Ovo dvoje zajedno čine sjajan par. Oni se brinu jedno za drugo na dubokoj razini i razumiju svoje razlike. Naravno, suprotnosti privlače, ali ponekad vam treba netko tko shvaća stvari.

Strijelac i Ribe – Ovo dvoje su beznadni romantičari koji nalaze ravnotežu međusobno. Shvaćaju se i žele zadovoljiti svog partnera. Iako mogu biti malo dramatični, oni se dobro slažu.

Djevica i Jarac – Ovo dvoje su vrlo teški, ali vole se zabaviti. Oni mogu biti ranjivi jedan s drugim i stvarno pokazuju pravilno poštovanje. Oni su savršeni tim.

Lav i Vaga – Ova dva znaka uživaju biti u središtu pažnje, ali iz nekog razloga ne osjećaju potrebu da se natječu jedno s drugim. Dijele pozornost i znaju se brinuti jedno za drugo. Ovo je par koji plijeni svu pažnju na zabavama.

Blizanci i Ribe – Ovaj par je vrlo uravnotežen i emocionalan. Blizanci imaju tendenciju da budu tu za Ribe, a Ribe su mu zahvalne zbog toga. Oni donose čudesne odluke kada su zajedno i istinski se međusobno nadopunjuju.

Jarac i Jarac – Da, Jarac dobro funkcionira s istim znakom. Njihove kvalitete su ono što ih privlači. Za one koji nisu znali, te kvalitete su njima izuzetno važne.

Strijelac i Strijelac – Strijelac dobro funkcionira u ovoj kombinaciji s istim znakom jer su tako zabavniji. Kada ovaj par ulazi u igru, oni mogu postići sve što žele.

Ovan i Blizanci – Ovaj par je uzbudljiv i uvijek radi zabavne stvari. Oni su vrlo aktivni i žive vrlo avanturistički život. Kažu, sve dok provode vrijeme zajedno, sretni su.

Bik i Ribe – Ovo dvoje si apsolutno odgovaraju. Oboje vole puno odmarati što ide u njihovu korist. Oni također imaju prilično jeku povezanost. Kao da su stvoreni jedno za drugo.

Vaga i Škorpion – Ovaj par je ispunjen emocijama, ali ipak ostaju bezbrižni. Postavili su svoje ciljeve i ostvaruju ih s lakoćom. Iako se ne moraju osloniti jedno na drugo, mogu to.

Ovan i Djevica – Ovo dvoje si savršeno odgovaraju. Izazivaju jedno drugo da u svemu daju najbolje od sebe. U njihovu odnosu sve teče glatko.

Škorpion i Jarac – To je odnos koji se brzo smiruje. Vrlo su ozbiljni i motivirani. Ako ste Škorpion koji se želi vjenčati ili uživati ​​u paru, morate pronaći Jarca.

Vaga i Riba – Ovo dvoje su toliko odani jedno drugom da ih nikada ništa ne može razdvojiti. Imaju sreće da imaju jedno drugo. Oni čine jedan prekrasan tim.

Vodenjak i Vodenjak – Ovaj znak vrlo dobro funkcionira s osobama rođenima u istom znaku. Zajedno oni mentalno rastu i međusobno si pomažu na dubljoj razini.

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ovan, Bik i  Jarac.

Horoskop

Starije duše posjeduju duboko ukorijenjenu mudrost i znanje koje se može dobiti samo kroz mnoga životna doba ispunjena iskustvima i obrazovanjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.