Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Najupečatljiviji modni dodatak

U novoj kolekciji Zaks vraća iskonsku ljepotu u prvi plan te dokazuje da je potreban samo jedan pravi komad nakita kako biste zablistali.

U užurbanom vrtlogu modnih kombinacija, boja i uzoraka, nakit još uvijek ima ulogu najupečatljivijeg modnog dodatka.

U novoj kolekciji Zaks vraća iskonsku ljepotu u prvi plan te dokazuje da je potreban samo jedan pravi komad nakita kako biste zablistali. Uz pomoć pomno biranih, sjajnih komada nakita, povežite se sa snagom prirode koja leži u svakoj ženi i pokažite svoju iskonsku ljepotu.

Kao glavna inspiracija za novu kolekciju Zaks nakita, poslužili su spiralni, okrugli i drugi geometrijski oblici. Zavodljive naušnice, elegantne ogrlice, minimalističke narukvice i glamurozno prstenje, samo su dio nove Zaks kolekcije.

Boje zastupljene u novoj kolekciji, poput smaragdno zelene, kraljevsko plave i rubin crvene, odraz su proljeća, a suvremeni dizajn spaja minimalističke linije i diskretni sjaj plemenitog metala koji dolazi u tri verzije – žutoj, bijeloj i ružičastoj.

Odvažite se biti Zaks žena i odaberite nakit koji će istaknuti vašu iskonsku ljepotu. Za više informacija o ponudi brenda Zaks i aktualnim pogodnostima posjetite www.zaks.hr.

 

Pročitajte još

Dizajn

Zaručnički prsten jedan je od najromantičnijih i najposebnijih iskaza ljubavi, vjernosti i predanosti, magični podsjetnik na nezaboravan trenutak ispunjen iznenađenjem i radošću, vječni simbol...

Trendovi

Dijamanti su, zbog svoje ljepote, vrijednosti i romantične poruke koje šalju, najljepši poklon koji možete poželjeti.

S modne piste

Svako prijelazno razdoblje donosi nove modne trendove za što lakši zaborav ljeta, a topli jesenski dani i dalje nas potiču na modne eksperimente.

Trendovi

Bilo da je riječ o poslovnom ili obiteljskom okupljanju, svečanoj prilici ili izlasku, u novom asortimanu može se pronaći nakit bezvremenskog dizajna.

Advertisement