Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Najveće ženske greške u krevetu

Ako mislite da ste u krevetu savršene, pročitajte članak i otkrijte radite li jednu od greški…

Ako mislite da ste u krevetu savršene, pročitajte članak i otkrijte radite li jednu od greški…

Seks kao sredstvo manipulacije

Korištenje seksa u obliku oružja ili sredstva manipulacije ne uključuje samo seksanje s partnerom kada nešto želite, nego i uskraćivanje seksa zbog nečega što vam smeta ili vas uzrujava. Možda od njega zahtijevate nešto, što vam nije spreman dati i onda si osvijestite da zapravo vi držite u rukama ključ seksualnog zadovoljstva, to će duboko u njemu izazvati frustraciju.

Sami ćete također biti nezadovoljni i takvo ponašanje vodi do lošeg intimnog odnosa. Niti jedan muškarac ne želi da su njegove seksualne želje sredstvo uvjetovanja i zamjene za nešto drugo.

Seksate se samo u krevetu i po noći

Samo zato, što je to najtradicionalniji i najudobniji način. Takvo razmišljanje i seksanje samo tada i tamo vrlo brzo postane rutina, postaje dosadno i ubija inspiraciju i seksualnu želju. Samo jedna mala promjena može napraviti čuda u vašem seksualnom životu, poboljšati vašu seksualnu komunikaciju, stoga budite hrabri i drznite se na seks u kuhinji, stepenicama i kupaoni…

Otežavanje doživljavanja orgazma s raznim substancama

Je li u pitanju alkohol, propisani lijekovi ili lijekovi bez recepta, žene puno puta precijene svoju mogućnost postizanja orgazma. Sve što žene unesu u tijelo može utjecati na postizanje orgazma.

Kada imate problema s postizanjem orgazma zapitajte se što ste taj dan pojeli ili popili.

Ne uspoređujte!

U krevetu su bilo kakve usporedbe suvišne i uglavnom nemaju pozitivan ishod! Usporedba bivšeg dečka sa sadašnjim, seksualnog života vaših prijatelja s vašim. Razmišljanje o tome kako vam guza izgleda dok je on s traga i kako je izgledala guza njegove bivše dok je radio isto s njom, seksualna požuda nestat će u sekundi.

Zato ako ovo radite prestanite, podignite si samosvijest i svaki put se seksajte kao da vam je zadnji.

Ne očekujte od partnera da vam čita misli

Partner vam ne može čitati misli, isto kako ni vi ne možete čitati njegove. Morate riječima izraziti svoje seksualne potrebe i želje. Mnogim ženama je ovo teško, te im to dodatno stvara osjećaj neugode.

Stoga im je teško reći partneru što im se sviđa, a što ne. Očekuju od njega da to zna, a on to naravno ne zna.

Intimatemedicine.com.hr

Ne propustite

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Drama Queen

Metode pomognute oplodnje rezultirale su rađanjem oko 10 milijuna djece diljem svijeta. U Hrvatskoj je to negdje oko 5 % od ukupno rođene djece

Duh i tijelo

Učenje iz vlastitih grešaka je privilegija koju bismo svi trebali prihvatiti i iskoristiti, umjesto da se skrivamo iza lažnih opravdanja ili krivimo druge za...

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.