Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Najveći film svih vremena vraća se na veliko platno

Titanic je osvojio rekordnih 11 nagrada Oscar® uključujući između ostalih nagradu za najbolji film, najbolju režiju, najbolju kameru i najbolju montažu.

Najpoznatiji film redatelja Jamesa Camerona vraća se 9. veljače na velika platna povodom svoje 25. obljetnice. Titanic će proslaviti godišnjicu u kinima u posebnom IMAX® 3D I 3D 4K formatu, što znači da će rezolucija filma iz 90-ih sada biti odlična i – možda ćemo i mi moći pokušati dati ruku Jacku, kad već to nije uspjela Rose!

Titanic je osvojio rekordnih 11 nagrada Oscar® uključujući između ostalih nagradu za najbolji film, najbolju režiju, najbolju kameru i najbolju montažu.
Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu.

(L-R): Kate Winslet as Rose and Leonardo DiCaprio as Jack in Titanic.

Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promoviranog kao “nepotopivog” obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic i dalje “najveći film ikad snimljen”. 

Glumačku ekipu ove neponovljive epske romanse koja je obilježila odrastanje brojnih generacija predvode dobitnici nagrade Oscar® Leonardo DiCaprio i Kate Winslet.
Uz njih su još i Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber i Bill Paxton.

Redatelj i scenarist je James Cameron, a film su producirali Cameron i Jon Landau, dok je Rae Sanchini izvršna producentica.

Titanic se u našim kinima počinje prikazivati uoči Valentinova, 9. veljače, a sasvim smo sigurni kako će interes mlađih generacija biti jednako velik kao i interes svih prethodnih generacija koje i danas s jednakim žarom uživaju u bezvremenskoj ljubavnoj priči!

Ne propustite

Zanimljivosti

Paramount Pictures predstavlja trailer filma “Ubojice cvjetnog mjeseca” koji u kina u distribuciji Blitza stiže sredinom listopada ove godine.

Zanimljivosti

“Tres chic” filmska večer u četvrtak, 9. veljače u 20 h, ugostit će, prema mnogima, najveći filmski spektakl svih vremena – film Titanic u...

Celebrity

Šarmantna i nevjerojatno talentirana Kate Winslet 5. listopada proslavit će svoj 47. rođendan.

Zanimljivosti

Film „Avatar“ Jamesa Camerona počeo se prikazivati u kinima 2009. godine i od tada je na tronu najuspješnijeg filma svih vremena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.