Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Najveći trend u 2018. godini? Samopouzdanje

Švedski beauty brand poziva vas da u 2018. godini uvrstite u svoj popis želja samo jednu stvar: samopouzdanje!

Nova godina je iza ugla, a to znači da su mnogi od nas već počeli razmišljati o svojim novogodišnjim odlukama. Ako se ne možete odlučiti hoćete li se sljedeće godine zdravije hraniti ili pak početi vježbati yogu svako jutro – FOREO ima rješenje! Švedski beauty brand poziva vas da u 2018. godini uvrstite u svoj popis želja samo jednu stvar: samopouzdanje!

Osnovan 2013. godine, ovaj mladi i inovativni brend proglasio je svojom misijom da omogući svima da izgledaju i osjećaju se fenomenalno. FOREO proizvodi za njegu kože i oralnu higijenu dizajnirani su u skladu s najvišim svjetskim standardima, a njihovi kreatori vođeni su idejom da omoguće svima da se u svojoj koži osjećaju ugodno.

Uslijed ubrzanog životnog stila i trendova koji nameću nedostižne standarde ljepote i uspjeha sve više ljudi svakodnevno je suočeno s nedostatkom samopouzdanja što direktno utječe na kvalitetu života. FOREO je tu da priskoči u pomoć, pa je tako ove godine pripremio čak pet različitih blagdanskih setova koji će vratiti sjaj i osmijeh na lica vaših najbližih.

Ove godine, samopouzdanje uvrstite na sam vrh vašeg novogodišnjeg popisa i sami sebi budite prvi izbor. Posjetite foreo.com gdje možete izabrati neki od sljedećih poklon-setova po prigodnim blagdanskim cijenama: Get Up & Glow, Dream TeamDream Team PlusReady To Glow i A Dream Come True te učinite prvi korak prema boljem i kvalitetnijem životu.

FOREO – A DREAM COME TRUE
Ovaj poseban set je ostvarenje snova za sve ljubitelje beauty proizvoda, a sadrži:

LUNA 2 za normalnu kožu

 •  LUNA play Fuchsia
 • FOREO proizvodi za čišćenje lica (dnevni i noćni, 60ml)

FOREO – DREAM TEAM

Ovaj poklon-set ima sve što vam je potrebno da zasjate na blagdanskim proslavama, a njegov čarobni tim čine:

 • LUNA play Pearl Pink
 • ISSA play Cool Black
 • FOREO proizvodi za čišćenje lica (dnevni i noćni, 60ml)

FOREO_DreamTeamplus

FOREO – DREAM TEAM PLUS

Ako ste mislili da četkica za zube koja ne skuplja bakterije ne postoji, morate isprobati revolucionarnu ISSA play četkicu! U kombinaciji s LUNA play plus uređajem za čišćenje lica čine ultimativni tim iz snova s kojim ćete se istaknuti kamo god pošli. Set sadrži:

 • LUNA play plus Fuchsia
 • ISSA play Cool Black
 • FOREO proizvodi za čišćenje lica (dnevni i noćni, 60ml)

FOREO – READY TO GLOW

Ready To Glow set prava je poslastica za vašu kožu! Praktičan, jednostavan i efikasan, set sadrži:

 • LUNA mini 2 Fuchsia
 • FOREO proizvodi za čišćenje lica (dnevni i noćni, 60ml)

FOREO_ReadyToGlow

FOREO – GET UP AND GLOW

Za svježe i sjajan izgled na božićno jutro, odaberite ovaj poklon-set koji će zasigurno razveseliti svakog ljubitelja beauty gadgeta. Set sadrži:

 • LUNA play Pearl Pink
 • FOREO proizvodi za čišćenje lica (dnevni i noćni, 15ml)

FOREO_GetUpAndGlow

Više

Trendovi

Najnaprednija tehnologija, najmekši silikon i prvi uređaj za njegu tijela - svjetski beauty-tech lider FOREO upravo je predstavio novu LUNA 4 liniju za čistu,...

Dobar posao

Svjesno ili nesvjesno vaš govor tijela može kod drugih stvoriti dojam nesigurnosti, manjka zainteresiranosti za temu, ali i manjka samopouzdanja.

Beauty report

U ovom treningu za lice možete uživati gdje god i kad god to poželite, a vaša kože će nakon njega zablistati!

Savjeti i preporuke

Kao i svake godine, nakon velikih ljetnih vrućina, kožu treba pripremiti za jesensku kišu i vjetar te joj osigurati dubinsku hidrataciju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.