Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nakit je moda i ljepota u jednom

Za nakit se uvijek potiho vjerovalo kako ima neku skrivenu moć, a u ovoj godini možemo reći da smo u ljepoti nakita našli modno utočište…

Za nakit se uvijek potiho vjerovalo kako ima neku skrivenu moć, a u ovoj godini možemo reći da smo u ljepoti nakita našli modno utočište od svega što nas okružuje. Sa zadovoljstvom se igramo i slažemo razne kombinacije.

Prije par godina, ako ste izašli bez maskare i pudera, znali biste se osjećati “golo”. Danas je osjećaj isti – ako zaboravite staviti naušnice, prsten ili omiljenu narukvicu.

 

 

Relaksirani, jednobojni stylinzi koji dominiraju popularnim Instagram outfitima posebno blistaju u kombinaciji s ogrlicama, narukvicama, prstenjem.

Gotovo da nema stylish cure koja u svojoj kolekciji nema ring naušnice koje oduvijek tako dobro nosi Jennifer Lopez. Isto je i s narukvicama – od onih, končanih, sa sentimentalnim privjeskom, do lijepo izrađenih lančić-narukvica.

 

Sve te zanimljive modele smo pronašli i u Argentumovim kolekcijama, a posebno nas je oduševila šarmantna ring narukvica s tradicionalnim šibenskim botunima.

 

Svratili smo u Argentum gdje je tradicionalno, već uoči Black Friday šopinga, nakit na izvrsnom popustu. Ove godine taj popust je čak do 70%, na trendovsku kolekciju srebrnog nakita ”Sand” je 60%, a satovi se mogu naći na popustu od 50%.

Black Friday popusti u Argentum trgovinama i webshopu su aktualni do 30.11.!

Ne propustite pronaći svoj novi, omiljeni komad nakita!

 

Srebrna ogrlica

Srebrna ogrlica i narukvica Vječni sjaj

Ne propustite

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Trendovi

Leptirići u trbuhu, jedva čekaš da provedete vrijeme zajedno i odjednom je svijet lakši i baš ništa nije problem – sve je to znak...

Trendovi

Kada smo zaljubljeni – ne možemo skinuti osmijeh s lica

Trendovi

Osim što pristaju uz styling za novogodišnji party, Argentum Gentle Star možemo zamisliti i u drugim prigodama koje će nam 2024. godina tek donijeti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.