Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Nakit je moda i ljepota u jednom

Za nakit se uvijek potiho vjerovalo kako ima neku skrivenu moć, a u ovoj godini možemo reći da smo u ljepoti nakita našli modno utočište…

Za nakit se uvijek potiho vjerovalo kako ima neku skrivenu moć, a u ovoj godini možemo reći da smo u ljepoti nakita našli modno utočište od svega što nas okružuje. Sa zadovoljstvom se igramo i slažemo razne kombinacije.

Prije par godina, ako ste izašli bez maskare i pudera, znali biste se osjećati “golo”. Danas je osjećaj isti – ako zaboravite staviti naušnice, prsten ili omiljenu narukvicu.

 

 

Relaksirani, jednobojni stylinzi koji dominiraju popularnim Instagram outfitima posebno blistaju u kombinaciji s ogrlicama, narukvicama, prstenjem.

Gotovo da nema stylish cure koja u svojoj kolekciji nema ring naušnice koje oduvijek tako dobro nosi Jennifer Lopez. Isto je i s narukvicama – od onih, končanih, sa sentimentalnim privjeskom, do lijepo izrađenih lančić-narukvica.

 

Sve te zanimljive modele smo pronašli i u Argentumovim kolekcijama, a posebno nas je oduševila šarmantna ring narukvica s tradicionalnim šibenskim botunima.

 

Svratili smo u Argentum gdje je tradicionalno, već uoči Black Friday šopinga, nakit na izvrsnom popustu. Ove godine taj popust je čak do 70%, na trendovsku kolekciju srebrnog nakita ”Sand” je 60%, a satovi se mogu naći na popustu od 50%.

Black Friday popusti u Argentum trgovinama i webshopu su aktualni do 30.11.!

Ne propustite pronaći svoj novi, omiljeni komad nakita!

 

Srebrna ogrlica

Srebrna ogrlica i narukvica Vječni sjaj

Više

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Trendovi

Trenutak u kojem ste sada nikada se više neće ponoviti, a na vama je da od njega kreirate uspomenu koja će vas dugo podsjećati...

Dizajn

ZIGGY AGAIN je kolekcija narukvica od silver-filled žice i crno-bijelog poludragog kamenja  – onix, gorski kristal i mjesečev kamen, ručno oblikovana i s primjercima...

Fashion report

Nakit koji možete nositi zasebno ili u nizovima, predstavlja ultimativni must have ovog ljeta te posebno naglašava osobnost osobe koja ga nosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.