Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nakit je moda i ljepota u jednom

Za nakit se uvijek potiho vjerovalo kako ima neku skrivenu moć, a u ovoj godini možemo reći da smo u ljepoti nakita našli modno utočište…

Za nakit se uvijek potiho vjerovalo kako ima neku skrivenu moć, a u ovoj godini možemo reći da smo u ljepoti nakita našli modno utočište od svega što nas okružuje. Sa zadovoljstvom se igramo i slažemo razne kombinacije.

Prije par godina, ako ste izašli bez maskare i pudera, znali biste se osjećati “golo”. Danas je osjećaj isti – ako zaboravite staviti naušnice, prsten ili omiljenu narukvicu.

 

 

Relaksirani, jednobojni stylinzi koji dominiraju popularnim Instagram outfitima posebno blistaju u kombinaciji s ogrlicama, narukvicama, prstenjem.

Gotovo da nema stylish cure koja u svojoj kolekciji nema ring naušnice koje oduvijek tako dobro nosi Jennifer Lopez. Isto je i s narukvicama – od onih, končanih, sa sentimentalnim privjeskom, do lijepo izrađenih lančić-narukvica.

 

Sve te zanimljive modele smo pronašli i u Argentumovim kolekcijama, a posebno nas je oduševila šarmantna ring narukvica s tradicionalnim šibenskim botunima.

 

Svratili smo u Argentum gdje je tradicionalno, već uoči Black Friday šopinga, nakit na izvrsnom popustu. Ove godine taj popust je čak do 70%, na trendovsku kolekciju srebrnog nakita ”Sand” je 60%, a satovi se mogu naći na popustu od 50%.

Black Friday popusti u Argentum trgovinama i webshopu su aktualni do 30.11.!

Ne propustite pronaći svoj novi, omiljeni komad nakita!

 

Srebrna ogrlica

Srebrna ogrlica i narukvica Vječni sjaj

Više

Fashion report

Kako jednom stylingu dodati više dimenzija i nositi ga u više prilika? Jednostavno, uz pravi izbor modnih detalja, odnosno nakita.

Zanimljivosti

Hrvatska kovnica novca uz optjecajni novac proizvodi i prigodni kovani novac, zlatnike i srebrnjake, kao i zlatne i srebrne medalje.

Fashion report

Dok nas tople zrake sunca miluju, a ljetni povjetarac zove na druženje, vrijeme je da prihvatimo sezonu uživanja i bosonogih avantura. Kako bolje ljetnom...

Savjeti i preporuke

Kako bivaše noge bile još ljepše tu su nanožnice!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.