Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Nakit koje će vaše vjenčanje učiniti posebnim

On je taj koji govori o vašem stilu i osobnosti, a ne zaboravite da ćete ga sigurno željeti nositi i u brojnim prilikama nakon vjenčanja.

Svaka mlada posvećuje veliku pažnju odabiru idealne vjenčanice, no jednaku pažnju treba obratiti i na izbor odgovarajućeg vjenčanog nakita. On je taj koji govori o vašem stilu i osobnosti, a ne zaboravite da ćete ga sigurno željeti nositi i u brojnim prilikama nakon vjenčanja. Jednako tako može biti i divan poklon!

FREYWILLE_privjesi_18kt_edition

Ako se želite odmaknuti od tradicionalnih formi, razmislite o umjetničkom nakitu dizajnerskih kuća koji osim bajkovitom estetikom, oduševljava i prelijepim emotivnim porukama.

FREYWILLE_sat_Place_Vendome__Magic_Sphinx_Ivory

Talentirani fotografski dvojac Decker&Kutić u jednoj od svojih umjetničkih fotografija zanimljivo interpretira najemotivniji dan za svaku mladu. Prenoseći na zlato simboliku dragocjene ljubavi, prikazuje ekskluzivne 18 karatne primjerke iz FREYWILLE kolekcije Hope dok bezbrižno lebde u raskošnom prostranstvu najzlatnijih životnih trenutaka.

FREYWILLE_18kt&diamons_nausnice_Luna_Piccolissima_Kiss

Kolekcijom Hope koja je posvećena istoimenom remek-djelu slavnog austrijskog slikara Gustava Klimta, FREYWILLE oživljava jednu od najljepših priča o nadi i novim počecima. Romantične, cvjetne spirale i vibrantni otočići izviru iz zagrljaja jarkih nijansi crvene i žute, simbolizirajući želje koje dozivaju ljubav i sigurnost. Nad njima se uzdižu zlatne linije sinkopiranog ritma, tajanstveni vrtlozi misli o snovima i životu koji cvjeta kroz sreću i blagostanje.

page

Raskošan FREYWILLE dizajn savršeno će se uklopiti u razna tematska vjenčanja, no u svojoj ponudi FREYWILLE ima i suptilne setove u bijelim ili neutralnim tonovima. Za one posebno istančanog ukusa, tu je ekskluzivna edicija od čistog 18 karatnog zlata i dijamanata. Inspirirajte se ovim malim umjetničkim djelima, posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/.

Torbica_Minaudiere_Soiree_Milanaise_Giverny

Više

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Trendovi

Black Friday je u Argentumu krenuo i očekuju te super popusti do 40%!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.