Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Nakit koji prkosi vremenu

FREYWILLE kolekcije nakita prkose vremenu i nadilaze sve trendove.

Za sve kolekcionare originalnih umjetničkih minijatura i jedinstvenog nakita  FREYWILLE  najavljuje posebno iznenađenje. Tijekom ove godine, putem FREYWILLE Online butika, bit će omogućena limitirana  kupovina nekih od najupečatljivijih vintage FREYWILLE kolekcija  nakita.  Prva takva online prodaja održat će se od 4. do 10.travnja, a u ponudi će se naći iznimno rijetki primjerci iz kultne Hommage a Claude Monet kolekcije, set Poppy Flowers.

Hommage kolekcije  posvećene su remek djelima i filozofskim idejama velikana slikarstva. Koncept  koji FREYWILLE razvija krajem osamdesetih, a  do danas  te  kolekcije obilježava  status najpoželjnijih  među strastvenim kolekcionarima FREYWILLE nakita.  Poppy Flowers je kreiran iz nadahnuća  Claude Monetovom slikom “Coquelicot – la Promenade” ( izložena u pariškom  muzeju d’Orsay).  Procvjetali makovi  izranjaju na površini emajla okupani blistavim tonovima crvene i žute boje. Dražestan dizajn oživljava Monetovu  impresiju pejzaža, spokoj  sunčanog ljetnog dana  uhvaćen u nježnim, treperavim cvjetovima  dok se njišu na laganom povjetarcu.

page

Slikovita priča o 65 godina povijesti brenda FREYWILLE satkana je od veličanstvenih zbirki ekspresivnih umjetničkih kreacija od emajla.  Inspirirane najljepšim ljudskim emocijama,  bogatstvom prirode, kulturnim različitostima te remek -djela velikana slikarstva, FREYWILLE kolekcije nakita prkose vremenu i nadilaze sve trendove.

Za dodatne informacije o  posebnoj FREYWILLE vintage ponudi posjetite zagrebački butik u Preradovićevoj 2,  FREYWILLE Online butik na http://shop.freywille.com/  ili  Facebook stranicu Freywille Zagreb!

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.