Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Nakit za moderne muškarce

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Ingrid Rojc i Sanja Kljajić odlučile su se na posebnu suradnju. Ingrid je izradila muške majice i košulje, a Sanjin nakit se savršeno uklopio.

„Ova kolekcija sada već druga muška, izrađena je od lanaca, kože, metala, zakovica, gume, pirsing naušnica. Iako sam mislila da sam u prvoj kolekcije iskoristila već sve moguće ideje, kada sam krenula s prvim komadom nakita, ostali su se samo nizali. Kao i u prvoj kolekciji i sada sam uživala u kreiranju i izradi elemenata koje sam spajala u komade nakita. Nakit se izrađuje izrezivanjem metala, turpijanjem i brušenjem. Brušenje je dio izrade u kojem posebno uživam, a mislim da se to vidi u rezultatu“, pojašnjava Sanja.

Narukvice su izrađene od tri vrste kože, koje se razlikuju po svojoj debljini i mekoći. U ovoj kolekciji malo više pažnje se posvetilo muškom prstenju. Neki koji nikada nisu nosili prstenje rado ih nose. Novi detalj, koji do sada nije koristila u izradi Sanjak nakita, je savijanje dviju žica zajedno, koje kada se saviju i stanje čekićem dobiju jednu zanimljivu isprepletenu formu, grubu i nježnu u isto vrijeme.

„Nakit je namijenjen muškarcima koji će njime zaokružiti svoj cjelokupan izgled, iako moram priznati da se sve više ženske populacije zanima za mušku kolekciju.“

Kolekcija je snimana u predivnom istarskom mjestu Grožnjan.

Evo što Ingrid kaže o svojoj kolekciji

“Unatrag nekoliko godina počela sam s izradom muških majica. Sve je nekako krenulo šalom, prvotno za člana jednog benda, uskoro nakon toga za prijatelja, pa prijatelja od prijatelja i korak po korak stvorio se krug mojih stalnih stranaka. Ovo je moja druga po redu muška kolekcija. Prva kolekcija snimljena u Ljubljani bila je pretežito sportska, no ovu sam izradila uzimajući u obzir karakteristike mojih muških klijenata i priznajem da je bio pun pogodak, dva dana nakon snimanja kolekcija je rasprodana“, pojašnjava.

Ingrid naglašava kako radi s vrlo kvalitetnim pamukom kojeg nabavlja u Milanu, a većina kupaca joj je kroz vrijeme potvrdila izdrživost i otpornost te tkanine.
Od ostalih tkanina dodatno koristi kožu, brušenu kožu, mrežu i brokat, te uglavnom prevladavaju okrugli i V izrezi.

Za snimanje editorijala vrata im je otvorio sad već kultni Truba bar u Grožnjanu. Posebno se zahvaljuju Blaz Leskovic koji im je omogućio snimanje. Cilj je bio spojiti kontrast majica s ambijentom lokala, a zasluga za tu izvedbu ide fotografima Giordano Cellich i Roberto Bilic koji su to besprijekorno izveli.”

Kolekcija IR MEN’S II

Dar čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu, odnosno njenog odabranika, sina ili prijatelja muškim nakitom sa slike.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 3. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Nela Ilinić 

Ne propustite

Fashion report

Islands&Co., poznati brend nakita posvećen ljepoti i duhu hrvatskih otoka, predstavio je svoju novu kampanju s ljubavnom pričom između Lastova i Visa.

Dobar posao

Najveća industrija današnjice, influencer industrija, procvjetala je tijekom zadnjih 20 godina, preoblikujući način na koji se informacije plasiraju i stvaraju.

Fashion report

Sinonim za elegantan i ženstven stil, talijanski modni brend PINKO, otvorio je novu ekskluzivnu modnu destinaciju u samom srcu Zagreba, uz već postojeću u...

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.