Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Nakon povratka s godišnjeg, okrenite novi list u svom životu

„Zarađuj kao opasna faca“ financijski je priručnik poznate mentorice osobnog razvoja Jen Sincero i nastavak njezinoga bestselera „Ti si opasna faca“.

Stiglo nam je idealno ljetno štivo koje će vas potaknuti da zakoračite u jesen puni entuzijazma. „Zarađuj kao opasna faca“ financijski je priručnik poznate mentorice osobnog razvoja Jen Sincero i nastavak njezinoga bestselera „Ti si opasna faca“.

Pored iznimnih životnih i financijskih savjeta, knjiga opisuje autentični uspon autorice od života u unajmljenoj garaži do uspjeha na svim životnim razinama. Kroz prikaz svojih životnih situacija i kriza, Sincero nam prenosi načine za promjenu trulih uvjerenja o novcu i izlazak iz začaranog kruga žrtve.

Čitatelji će se prepoznati u njezinom neposrednom i duhovitom stilu pisanja te uvidjeti koja ih uvjerenja o novcu sprečavaju zakoračiti naprijed. Jesu li to naša uvjerenja ili smo ih usvojili od roditelja i društva u cijelosti?  Što nas to drži na mjestu unatoč trudu i vremenu koji ulažemo? Je li novac zlo? Sramimo li ga se? Možemo li biti i duhovni i bogati? Zašto nam je draže kukati nego raditi ono što volimo? Kako se odnositi prema novcu na nov i produktivan način? Sve to i mnogo više saznat ćete u ovom zabavnom financijskom priručniku.

Slijedi jedan poučan citat iz knjige:

„Novac je jedna od najkontroverznijih tema – volimo ga, mrzimo, brinemo se zbog njega, ignoriramo ga, zamjeramo mu, gomilamo ga, čeznemo za njim, blatimo ga; obojen je s toliko želje, srama i nelagode da je pravo čudo što tu riječ uopće uspijemo izgovoriti naglas.“


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 5. kolovoza točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jelena Karaica

Više

Financije

U našoj kulturi ne postoji svijest o važnosti financijske pismenosti čemu je dokaz i činjenica da ona u hrvatskom obrazovnom sustavu nije uopće ili...

Dobar posao

Rad od kuće posljednjih godina sve je popularniji u Hrvatskoj, a u završnim mjesecima ove kalendarske godine nastavit će se potražnja za znanjima i...

Horoskop

Lava očekuju nagrade, Jarac dobiva primamljivu ponudu!

Top menadžerica

Paralelno sa smanjenjem „straha“ od online kupovine, jačaju sve veća očekivanja e-kupaca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.