Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Nakon povratka s godišnjeg, okrenite novi list u svom životu

„Zarađuj kao opasna faca“ financijski je priručnik poznate mentorice osobnog razvoja Jen Sincero i nastavak njezinoga bestselera „Ti si opasna faca“.

Stiglo nam je idealno ljetno štivo koje će vas potaknuti da zakoračite u jesen puni entuzijazma. „Zarađuj kao opasna faca“ financijski je priručnik poznate mentorice osobnog razvoja Jen Sincero i nastavak njezinoga bestselera „Ti si opasna faca“.

Pored iznimnih životnih i financijskih savjeta, knjiga opisuje autentični uspon autorice od života u unajmljenoj garaži do uspjeha na svim životnim razinama. Kroz prikaz svojih životnih situacija i kriza, Sincero nam prenosi načine za promjenu trulih uvjerenja o novcu i izlazak iz začaranog kruga žrtve.

Čitatelji će se prepoznati u njezinom neposrednom i duhovitom stilu pisanja te uvidjeti koja ih uvjerenja o novcu sprečavaju zakoračiti naprijed. Jesu li to naša uvjerenja ili smo ih usvojili od roditelja i društva u cijelosti?  Što nas to drži na mjestu unatoč trudu i vremenu koji ulažemo? Je li novac zlo? Sramimo li ga se? Možemo li biti i duhovni i bogati? Zašto nam je draže kukati nego raditi ono što volimo? Kako se odnositi prema novcu na nov i produktivan način? Sve to i mnogo više saznat ćete u ovom zabavnom financijskom priručniku.

Slijedi jedan poučan citat iz knjige:

„Novac je jedna od najkontroverznijih tema – volimo ga, mrzimo, brinemo se zbog njega, ignoriramo ga, zamjeramo mu, gomilamo ga, čeznemo za njim, blatimo ga; obojen je s toliko želje, srama i nelagode da je pravo čudo što tu riječ uopće uspijemo izgovoriti naglas.“


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 5. kolovoza točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jelena Karaica

Više

Financije

Donosimo šest važnih Feng shui savjeta koji će vam osigurati veći priliv novca u vaš dom.

Dobar posao

Novac nije najvažnija stvar u životu, reći će oni koji ga imaju. Kako bi i vama postao nevažna stavka, donosimo vam nekoliko vještina kojima...

Suncokreti na oblacima

Jedna od postavki s kojima sam odrasla i s kojima mi je još od ranog djetinjstva „ispran mozak“ je to da novac kvari ljude,...

Horoskop

Tko će se riješiti dugova, a koga očekuje iznenadna dobit?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.