Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

SheRULES

Nakon Zagreba, Aleksandra Dojčinović se s ruskim milijarderkama u Moskvi

Nakon što je prije nekoliko mjeseci u Zagrebu ugostila ugledne poslovne žene, među kojima i najuspješniju Ruskinju Tatyanu Bakalchuk, dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovih se dana u Moskvi ponovno susrela s tamošnjim poduzetnicama koje je pozvala na tematsku poslovnu večeru Hrvatske turističke zajednice.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci u Zagrebu ugostila ugledne poslovne žene, među kojima i najuspješniju Ruskinju Tatyanu Bakalchuk, dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovih se dana u Moskvi ponovno susrela s tamošnjim poduzetnicama koje je pozvala na tematsku poslovnu večeru Hrvatske turističke zajednice. Bio je to, naime, dan promocije hrvatskog turizma u Moskvi, na kojem su sudjelovali predstavnici sto najvećih ruskih tvrtki i trideset moskovskih ambasada, predvođeni našim ministrom turizma Garijem Cappellijem, Kristjanom Staničićem, direktorom Hrvatske turističke zajednice, a došli su i Sergej Sergejevič Galkin, zamjenik ministra ekonomskog razvoja Ruske Federacije i Sergej Čerjomin, ministar moskovske Vlade, pa je večera bila sjajna promocija Hrvatske kojoj je rusko tržište itekako primamljivo kada je turizam u pitanju. Uz Bakalchuk, prvu rusku milijarderku i vlasnicu najpopularnije i najveće ruske internetske shopping platforme Wildberries, ovaj se put Aleksandrinom pozivu na druženje odazvala i Gaukhar Nurgalieva, trenutna voditeljica laboratorija Euroazijskih studija na Institutu za istraživanje novih tržišta pri Skolkovo School of Management u Moskvi i velika borkinja za promociju i prava rodnog Kazakhstana.

„Riječ je o dvije vrlo uspješne, ali pomalo introvertirane žene, o kojima ne možete puno saznati pokušate li pretraživati njihova imena na internetu, međutim, njihovi poslovni rezultati respektabilni su u svjetskim razmjerima i zaista mi je iznimna čast što se imam prilike družiti s njima i učiti od njih, ali i poslovno surađivati s njima. Obje su već bile u Hrvatskoj, ali im se toliko svidjelo da su mi najavile svoj dolazak i ovo ljeto kada im planiram pokazati ono najljepše što naša zemlja ima“ – govori Aleksandra, a na pitanje znači li to intenzivno druženje i početak nekih poslovnih suradnji, odgovara:

Postoji obostrana želja i zaista bih voljela da do toga dođe, jer smatram da bi to bila jedna lijepa rusko-hrvatska, ali i ženska modna priča. Tatyana i ja dijelimo ljubav prema biznisu, ali i modi, iako je njezina poslovna priča daleko opsežnija od moje, no ono što ona radi usko se naslanja na moj posao, tako da se nadam da bi to u skoroj budućnosti moglo rezultirati jednom lijepom suradnjom“.

 

Više

Putovanja

Booking.com izdvojio je sedam izvanrednih shopping odredišta u kojima ćete uistinu uživati te se riješiti stresa od kupovanja poklona u zadnji tren.

Beauty report

Metropole s najljepšim ženama na svijetu su…

Obitelj

Svjetska liga flerta - najjači su Atenjani i Moskovljani.

Najave

Dallas Records ekskluzivno objavljuje dvostruku CD kompilaciju Eurosonga „Eurovision Song Contest Moscow 2009“ koji donosi apsolutno sve pjesme koje ove godine sudjeluju na natjecanju...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.