Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Napeti psihološki triler u kojem nitko, pa ni čitatelj, nije nevin

Psihološkim trilerom „Zvala se Rose“, koji je jedan od najugodnijih iznenađenja u svom žanru, Mozaik knjiga otvara novu 2022. godinu

Psihološkim trilerom „Zvala se Rose“, koji je jedan od najugodnijih iznenađenja u svom žanru, Mozaik knjiga otvara novu 2022. godinu. S gotovo pola milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta roman je potvrdio status velike uspješnice. Upravo je s ovim naslovom Claire Allan započela uspješnu karijeru autorice psiholoških trilera, a svaki njezin sljedeći roman samo je potvrdio da su vrhovi lista najprodavanijih naslova rezervirani za njezine uzbudljive i prevrtljive trilere.

Prvu knjigu „Rainy Days & Tuesdays“ napisala je za svoj trideseti rođendan, da bi već iduće godine (2007.) odmah po objavljivanju postala književnom senzacijom među ljubiteljima chick lita. U deset godina, koliko je bila vjerna tom žanru, objavila je osam romana. Veliki preokret dogodio se 2018. kada je odlučila početi pisati psihološke trilere. „Zvala se Rose“ njezin je prvi psihološki triler, a do sada ih je objavila pet.

Allan trenutno radi na televizijskoj adaptaciji svojeg romana iz 2020. godine „The Liar’s Daughter“ i završava novi triler „The Kindling“ koji bi se uskoro trebao naći na policama brojnih knjižara.

Kad Emily propusti strankinju s djetetom da prije nje izađe iz lifta, ni ne sluti da će joj se život nepovratno promijeniti. Ali nakon što svjedoči pogibiji mlade majke, Emily to ne uspijeva prebroditi. Tada donosi odluku od koje ne može odustati. Rose je imala sve što je Emily oduvijek željela: prekrasnu obitelj, izvrstan posao i očaravajući dom. Sada Roseinu mužu nedostaje žena, a sinu majka. Zašto ne bi Emily pomogla ispuniti novonastale praznine? Ali uskoro otkriva da ničiji život nije savršen i njen se san polako pretvara u noćnu moru.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jasminka Hrebac

Ne propustite

She Book Club

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost.

She Book Club

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

She Book Club

Kako spriječiti da brak pođe po zlu ili spasiti onaj koji je već u nevolji?

She Book Club

Partnerski odnos može biti izvor velikog osobnog zadovoljstva i sreće, ali velikih frustracija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.