Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Napokon, djeca dolaze s uputstvima!

Kako bi pomogla roditeljima da zaborave na mitove o bebama i djeci, da znaju smiriti plač beba, produžiti spavanje, zaustaviti napade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom svoje savjete daje kao stručna suradnica na raznim web portalima, a odnedavna i na she.hr.

Većina roditelja vjeruje da bebe vole tišinu i mir, da se njihov plač ne može smiriti i da se kolike jednostavno moraju pretrpjeti. Dr. Karp je stručnjak za dječji razvoj koji je kroz trideset godina rada kao pedijatar riješio misterij kolika, otkrio kako smiriti plač beba, pronašao ključ uspješne komunikacije s malom djecom.

Naučite kako kod beba jednostavno i djelotvorno:

  • smiriti plač i kolike u samo par minuta
  • kako aktivirati umirujući refleks, koji je urođeni prekidač za gašenje plača, pa čak i kolika
  • kako pravilno izvoditi pet koraka koji pokreću umirujući refleks (zamatanje, bok/trbuh pozicija, zvukovi/šumovi, ljuljanje i sisanje)

Polaznici seminara dobivaju na dar torbu s poklonom u vrijednosti od 200 kn. Poklon paket sadrži:

  • CD “Prirodni zvukovi maternice” (za učinkovito smirivanje i uspavljivanje bebe)
  • Pamučna dekica za zamatanje (neophodna za smirivanje i uspavljivanje bebe s “pet koraka”)
  • Pamučne krpice za brisanje bebe (za izbjegavanje iritacije kože, višenamjenske i iskoristive)

Pozivamo sve buduće majke, ali i očeve te roditelje beba starih do 3 mjeseca da prisustvuju seminaru Najsretnija beba u subotu 16.1 od 11 – 13 sati na adresi Derenčinova 1 u Zagrebu.

Iskoristite posebnu siječanjsku ponudu i osigurajte mjesto na seminaru uz 15% popusta. Također, ako dovedete još jednog polaznika ostvarujete dodatnih 5% popusta na seminar.

O voditeljici seminara: 

Iva Brčić mlada je majka koja je postala prva certificirana edukatorica i voditeljica programa Najsretnija beba u Hrvatskoj. Diplomirala je sociologiju i filozofiju, a ljubav prema djeci provodila je kroz volontiranje u bolnici Sveti Duh u Zagrebu, udruzi Igra i Centru za mlade u Karlovcu.

Osmišljavala je radionice i edukativne programe za djecu, a sada se bavi istraživanjem utjecaja obitelji na delinkventna ponašanja. Kako bi pomogla roditeljima da zaborave na mitove o bebama i djeci, da znaju smiriti plač beba, produžiti spavanje, zaustaviti napade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom svoje savjete daje kao stručna suradnica na raznim web portalima, a odnedavna i na she.hr.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na:
Mobitel: 098-900-8634
Web: najsretnijabeba.webs.com
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/najsretnija.beba

Ne propustite

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Zanimljivosti

Točno za 40. obljetnicu “Istjerivača duhova“ u kinima je zaigrao 3. nastavak “Ledena prijetnja“.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.