Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Napravite mjesta za stolom, stiže najpoželjniji gost

Godini koja se bliži kraju treba nazdraviti, kao i svemu lijepome što nas čeka u nadolazećim mjesecima. Krenite već danas, uz napitak koji dijelite s cijelom obitelji – samo Toco!

Prosinac je vrijeme okupljanja i darivanja, ali i mjesec u kojem je hrane i pića u izobilju. Stoga biramo što pijemo, ali i što dajemo našim mališanima. Priznajemo, kraj godine nikako nije za stroge dijete i odricanja. Previše mi volimo probati kremu za kolače (nekoliko puta), testirati francusku prije nego dođe na stol, a oni “višak” dijelovi koji ostanu kad se kolači režu za goste nekako su i najukusniji. Jer – hranu ne bacamo!

Gladni? O da! Žedni? Da. Ali – što piti ovih blagdana?

Kad poželite ukusno i negazirano, otvorite Toco – jer najbolje je tako!

Toco su niskoenergetski, negazirani napitci s pažljivo odabranim prirodnim sastojcima i originalnim kombinacijama sočnih voćno-povrtnih okusa te vitamina. Šareni i veseli tukan je zaštitno lice Toco Fruit & Veggie napitaka jer se ove ptice smatraju dobrim poznavateljima kvalitetnog voća i povrća.

Toco je idealan za proslave i zabave kod kuće i na otvorenom, na poslu, a vjerujemo da će ga vaši najdraži htjeti vidjeti na blagdanskom stolu. Sjajan izbor za sve koji žele uživati u ukusnom napitku, ali žele manje kalorija, kreativnu kombinaciju voća i povrća te snagu vitamina.

Cijenimo svaki tren s obitelji kao kap pića na dlanu

Obitelj je sve, a druženja oko punog stola stvaraju nezaboravne uspomene. Uživajte u tim trenucima koliko god kratki bili! I dok mi vrtimo priče o godini pri kraju, niskoenergetski napitak s prirodnim sastojcima voća i povrća. Ovo osvježavajuće negazirano piće dolazi u tri neodoljiva okusa: crvena naranča, avokado i cikla, zatim multivitamin od deset vrsta voća u spoju s bundevom te okus naranče, nektarine i mrkve.

Sadrži vitamine koji su neophodan dio pravilne prehrane, s prirodnim je aromama i bez konzervansa, što mame posebno cijene. Ponudite mališanima, ali i svima koji žele osvježenje koje je ukusno, a paze na kalorije. Toco sadrži manje od 20 kcal na 100 ml te pripada skupini pića niske energetske vrijednosti.

Riječ, dvije o Toco tukanima

Dok uživate u društvu svojih mališana, vrijeme je i da naučimo nešto novo!

Tukani žive u dalekim tropima, biraju samo najbolje iz prirode i raspršuju sjeme tropskog bilja.  U prirodi tukani hranu pronalaze u krošnjama, hrane se bobicama, ali i većim plodovima koje moraju razbiti ili rastrgati na manje dijelove. Kljun koriste i kao „oružje“, braneći se njime kao mačem, a vjerojatno ima ulogu i u uspostavljanju hijerarhije u grupi.

Također, nježno „mačevanje“ kljunovima ima ulogu u zbližavanju partnera. Baš kao što mi zveckamo čašama dok nazdravljamo i svakim se novim okupljanjem sve više zbližavamo s onima koje volimo.

Dar čitateljicama
Naučimo i zdravice na 5 stranih jezika

Klincima će biti zabavno, moći će se pohvaliti još jednim usvojenim znanjem, a nikada ne znate kad će vama dobro doći.

  • U Brazilu, gdje žive toco tukani – Saúde!
  • U Argentini, gdje ih također ima, čut ćete Salud!
  • U Francuskoj nazdravljaju s Tchin!, što je dosta slično našem čin, čin, što često kažemo djeci
  • U Nizozemskoj – Santé!
  • A Poljaci će uzviknuti – Na Zdrowie!

A mi? Mi ćemo reći samo – Toco!

Fotografije Željka Mikulčić

Članak nastao u suradnji s brendom Jamnica!

Ho, ho, ho…

Vrijeme je za čudesno, Božićno darivanje!

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 8. prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Anita Bronić

Više

Dobar posao

Usprkos dijagnozi koja ju je šokirala, baš kao i sve oko nje, odlučila je upravo u tom trenutku dati otkaz i otvoriti svoju firmu.

Duh i tijelo

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci.

Zdravstveni karton

Važno je napomenuti da Kegelove vježbe nisu korisne za sva stanja zdjeličnog dna, stoga je ključno da ih procijeni kvalificirana osoba.

Duh i tijelo

Priroda i u ovom slučaju može pružiti djelotvornu pomoć, a prednost biljnih preparata u odnosu na sintetske jest da oni ne stvaraju ovisnost i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.