Naših (trenutnih) top 5 na Netflixu

Pitate se što svi gledaju na vašoj omiljenoj streaming mreži Netflixu? Pokazat ćemo vam što gledamo mi!

When They See Us

Serija utemeljena na stvarnoj priči o petorici tinejdžera (Central Park Five) koji su optuženi i osuđeni zbog silovanja koje nisu počinili. Osim što je osvojila Emmy, ova serija jedna je od najboljih serija 2019. i definitivno je ne biste smjeli propustiti.

 

Collateral

Svi oni u potrazi za kvalitetnim političkim trilerom trebali bi provjeriti ovu seriju koja prati izvrsnu Carey Mulligan i njenu istragu ubojstva dostavljača pizza koja je uvlači u zavjeru u koju su upleteni dileri, krijumčari i špijuni.

Novine

Jedina (za sada) dostupna hrvatska serija na Netflixu ujedno je i jedna od ponajboljih serija u novijoj domaćoj produkciji uopće. Radnja prati redakciju jedinog neovisnog dnevnog lista čiji se urednici i novinari suočavaju s najgorim profesionalnim izazovom – dolaskom novog vlasnika, tajkunske „sirovine“ slizane s vlašću, kojem, dakako, neovisnost nije baš nikakav prioritet.

Ako ste Novine propustili na HRT-u, nadoknadite gledanjem sve tri sezone preko Netflixa…

The Good Place

Zbog pogreške, zaljubljena u sebe Eleanor Shellstrop dolazi u Good Place nakon svoje smrti. Odlučna da ostane, nastoji postati bolja osoba. Dočekat će vas genijalno ‘uštiman’ glavni glumački tandem Teda Dansona i Kristen Bell, čije su komičarske karijere zadnjih desetak godina jedna od najveselijih pjesama Hollywooda, a za njima ne zaostaju ni ostali članovi ekipe, posebice D’Arcy Carnet i Manny Jacinto.

Unbelievable

Sama radnja, koja se bazira na Pulitzerom nagrađenom praćenju stvarnog slučaja nazvanog ‘Nevjerojatna priča o silovanju’, koje su napisali T Christian Miller i Ken Armstrong, započinje višesatnim silovanjem Marie Adler (glumi je Kaitlyn Dever). Istinita  je to priča o Marie, tinejdžerici koja je optužena za laganje da je silovana i dvije detektivke koje su slijedile zavojit put kako bi došle do istine.