Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Natječaj “Budi promjena” zaklade Reach for Change i Tele2

Zaklada Reach for Change i Tele2 objavili su novi natječaj za projekte u području prava i potreba djece ‘Budi promjena’.

Zaklada Reach for Change i Tele2 objavili su novi natječaj za projekte u području prava i potreba djece ‘Budi promjena’. Cilj natječaja je pronaći i podržati iznimne socijalne poduzetnike, osobe koje svojim radom rješavaju neke od ozbiljnih problema na koje u Hrvatskoj nailaze djeca. Projekti koji će biti podržani kroz ovaj natječaj mogu biti iz područja obrazovanja, razvoja, zaštite, participacije i izražavanja djece (do 18 godina starosti).

Imate možda i vi kakvu ideju jer podrška koju će Tele2 i Zaklada Reach for Change pružiti projektima sastoji se od 180.000,00 kuna financijske podrške (po projektu) te posebnog programa nefinancijske podrške usmjerene na razvoj i održivost projekata.

 Jeste li i vi među socijalnim poduzetnicima?

Socijalnim poduzetnicima smatramo sve one koji osmisle rješenje problema na kojeg, u ovome slučaju,  nailaze djeca i pokrenu svoju neprofitnu inicijativu za njegovo rješavanje. Na natječaj se može prijaviti bilo koja osoba koja vodi projekt ili neprofitnu organizaciju, a koja radi za dobrobit djece. Posebno pozdravljaju prijave novih i inovativnih projekata – nove organizacije i one koje su tek u osnivanju se također mogu prijaviti. Podrška je usmjerena na predane pojedince, ali se mogu prijaviti i uži timovi koji zajedno rade na projektu.

Prijaviti se može isključivo preko on-line alata za prijave na croatia.reachforchange.org/hr/

Kako se prijaviti?

Na stranicama se potrebno registrirati, a potom ispuniti prijavu na natječaj ‘Croatia 2017’. Za prvi korak prijave nije potrebno prilagati nikakvu dokumentaciju, već samo predstaviti problem i rješenje u kratkom on-line upitniku. Budući da je podrška usmjerena razvoju i po karakteru najsličnija institucionalnim podrškama (organizacijska ili temeljna programska podrška), nije potrebno priložiti proračun projekta. Po prijavi, dobit ćete potvrdu na svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali.

Natječaj je otvoren od 12. svibnja do 1. srpnja 2017. godine, a u slučaju bilo kakvih pitanja, kontaktirajte ih preko Facebook stranice ili na adresu [email protected]

Projekti koji uđu u uži izbor dobit će priliku sudjelovati u setu razvojnih radionica na kojima će im mentori pomoći dodatno razviti njihove ideje. Na kraju će se odabrati 3 projekta za podršku od godine dana, a podrška se može nastaviti do 3 godine. Potpisivanje ugovora o suradnji očekuje se u prosincu 2017., a početak provedbe podržanih projekata od 1. siječnja 2018.

Natječaj podijelite sa svima koje bi mogao zanimati.

Ne propustite

Predstavljamo

Mi Robot Builder je tehnološki napredna i modularna igračka namijenjena dobnom uzrastu od 10 i više godina kojom se upravlja uz pomoć besplatne aplikacije...

Predstavljamo

Dubrovačke ljetne igre i Tele2 ponovno se „druže“ na 69. Igrama.

Novosti

Skeniranjem audio zapisa Tele2 reklame „MobiTelka“ do 30. lipnja, korisnici Shazam aplikacije sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj svaki dan mogu osvojiti Sony bežične...

Predstavljamo

Donirane bespilotne letjelice izuzetno su korisne za rano otkrivanje mjesta požara i praćenje napretka s udaljene lokacije

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.