Naušnice koje će svi primijetiti

Naušnice su onaj komad nakita koji svi prvo primijete na vama. Ako su pravilno odabrane, naglasit će ljepotu vašeg lica i uokviriti  ga posebnim sjajem. Ususret blagdanskoj čaroliji, možda ćete zatrebati inspiraciju pri izboru idealnog modela koji će udahnuti dašak glamura večernjoj toaleti ili nekoj elegantnoj, poslovnoj kombinaciji. Nas su osvojile FREYWILLE naušnice iz limitirane 18kt Gold & Diamonds edicije. Prepoznatljiv i kolorističan FREYWILLE umjetnički dizajn na emajlu, uokviren je čistim 18 karatnim zlatom i dijamantima.

freywille_nausnice_cabochon_1

Luna Piccolissima naušnice su raskošan model, okruglog oblika i srednje dužine. Kopča im je  bogato ukrašena dijamantima koji na poseban način lome svjetlost stvarajući sjajnu auru. Upravo zbog tog čarobnog efekta, uz  ove luksuzne naušnice ne možete proći neopaženo. Za ljubitelje minimalizma tu su male FREYWILLE  naušnice Cabochon.

freywille_nausnice_cabochon_3

Jednostavne i efektne, mogu se nositi same, no idealno se slažu s različitim, drugim komadima nakita. Središnji, ukrasni dio od emajla najbolje dočarava posebnu pažnju koju FREYWILLE poklanja detaljima. Umjetničku kompoziciju čine minuciozno razrađeni motivi u bajkovitoj harmoniji nevjerojatnih boja.

freywille_nausnice_luna_piccolissima_4

Svaki model FREYWILLE naušnica sinteza je vrhunskog, preciznog,  ručnog rada i nadahnuća koje dolazi iz najljepših remek-djela majstora slikarstva. Zanosni, bezvremenski  oblici dizajnirani su kako bi pristajali gotovo svakom obliku lica, te predstavljaju sinonim elegancije i individualnosti.

Naušnice možete razgledati u FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2 i FREYWILLE Online butiku  na http://shop.freywille.com/.