Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Odnosi

Ne kritizirajte masturbaciju!

Woody Allen jednom je izjavio „Nemojte kritizirati masturbaciju.”

Koliko često kažete prijateljicama na kavi „ja to ne radim“ samo zato što je jedna od vas rekla kako je to „fuj“ ili „ne mogu se ja dirati“? Nećemo ulaziti i nabrajati ostale razloge zato što vam zasigurno i sami padaju na pamet. No reći ćemo vam da znamo kako lažete i sebe i svoje prijateljice. Woody Allen je jednom prilikom izjavio:„Nemojte kritizirati masturbaciju.

Vaša je stvar koliko ste otvoreni pa o seksu (ne)možete razgovarati na kavi (iako bi se trebale osloboditi i nešto možda i naučiti od drugih), ali nemojte zaista misliti kako je masturbacija loša! Osim što vam pruža užitak koji u tom trenu ne možete dobiti od partnera, nabrojat ćemo vam nekoliko razloga zbog kojih je upravo poželjna!

  • Pomaže vam zavoljeti sebe. Ako ne volite sebe, kako ćete voljeti nekog drugog? Što bolje upoznate i zavolite svoje tijelo to ćete više biti zadovoljniji u vezi, a time i vaš partner. Često se djevojke srame svojih genitalija što je sasvim pogrešna slika sebe! Uzmite ogledalo ili stanite pred njega goli i proučite svoje tijelo. Da, da djevojke! Ogledalo u ruke i pogled prema dolje! Na kraju, kako ćete znati jeste li sasvim zdravi ako ne poznajete svoje tijelo?
  • Može učiniti seks boljim. Neki misle kako će žene imati bolje orgazme uz vibratore i razne seks igračke, ali istina je kako će doživjeti bolji orgazam ako same poznaju svoje tijelo i to što i kako će ih dovesti do orgazma. Što više same svršavate, to ćete više i bolje moći svršavati i s partnerom. Ako same ne znate što vam paše, kako bi to trebao znati vaš partner?
  • Podiže vam samopouzdanje. Mislite si kako? Samopouzdanje je najbolji afrodizijak! Uz samopouzdanje zračite i pozitivnom i opuštenom energijom, a kako ćete postići to ako niste opušteni i zadovolj(e)ni? Uz to, imajte na umu i točku iznad, što daje savršenu kombinaciju.
  • Bolje spavate i smanjuje stres. Znate onaj osjećaj kada bi nakon seksa se samo okrenuli i zaspali? Masturbacijom se postiže isti učinak, samo što u ovom slučaju ne morate misliti na drugu osobu. Orgazmi vas dovode do dubljeg sna, što znači da ćete se i opustiti i naspavati te ujedno riješiti stresa. Čak i kada niste raspoloženi ili se loše osjećate – dovedite se do orgazma i garantiramo da će vam se raspoloženje podići.
  • Sigurno je. Uz sve mitove kako masturbacija nije zdrava zbog bezbroj nebuloznih razloga – dok god ne utječe na vašu okolinu, obitelj i prijatelje te vas ne ometa u svakodnevnim poslovima (inače ste ovisnik o seksu), dajte si oduška i riješite se stresa!

Anja Mihaljević

Više

Seks

Seks je prirodan lijek za stres, poboljšava raspoloženje i pomaže u gubljenju kilograma.

Seks

Svaki orgazam je fantastičan. Nema ništa lošeg u tome da se držite provjerene formule za njegovo postizanje.

Seks

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je 'normalno' da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.