Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Ne možemo zamisliti proljeće bez Startasica

 Startas tenisice  dio su avanture zvane život mnogih generacija.

I ovo proljeće gotovo je nemoguće zamisliti bez Startasica. Startas tenisice  dio su avanture zvane život mnogih generacija.

One kao neke drage slike iz prošlosti  izmame osmijeh na lice, stidljivo, blago i vrijeme na čas stane. Ostane samo mladost i ona od prije 40 godina zbog koje je  Startas stvoren i ova danas za koju Startas čuvamo i s veseljem osmišljavamo i proizvodimo.

I danas kao i prije toliko godina, u istoj tvornici, na obali našeg  Dunava, čarolija izrade Startas tenisica se nastavlja. Jedan sat i dvadeset ruku vrijednih ljudi, majstora svog zanata potrebno je za izradu jednog para Startasa.

Startasice dolaze u rasponu brojeva od 36 do 42, a mogu se pronaći u prodavaonicama Borovo i na Borovo web shopu po cijeni od 229 do 249 kn.

 

Više

Dizajn

Tenisice je oslikala mlada ogulinska ilustratorica Gospođica Ura, odnosno Ana Salopek, poznata ilustratorica dječjih knjiga i nagrađivana autorica koja će ove godine na Ogulinskom...

Istaknuto

U petak 19.07.2019. na Brodskom Korzu, prodavat će se specijalizirane tenisice Lily koje je kreirala tvornica Borovo...

Trendovi

Želite li kvalitetnu obuću domaće proizvodnje oduševit ćete se novom proljetnom kolekcijom koja je stigla na police Borova.

Trendovi

Kada u istoj rečenici spomenemo Borovo i Sugar Ants, već unaprijed znamo da nas iz ove kreativne suradnje očekuje pravo životinjsko carstvo na platnenim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.