Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zdravstveni karton

Ne volimo toplu vodu i sapun!

Dok paničarimo oko koronavirusa, baš kako volimo, donijet ćemo podatke istraživanja o nekim higijenskim navikama iz 2019.

Dok paničarimo oko koronavirusa, baš kako volimo, donijet ćemo podatke istraživanja o nekim higijenskim navikama iz 2019.

Možda ćete se iznenaditi, ali 1 (dobro vidite – jedan) posto Hrvata se tušira jednom mjesečno. Svaki dan se tušira samo 66 % ljudi, ali svaki treći misli kako je dovoljno oprati se svega par puta na tjedan. 6% to čini jednom u sedam dana.

Istraživanje je pokazalo i da 10% ljudi uopće ne koristi dezodorans. Sjetite se ljeta i javnog prijevoza!

Svaki 12-godišnjak u Hrvatskoj ima četiri ili pokvarena ili izvađena ili plombirana zuba. No, lošije rezultate definitivno ostvaruju odrasli Hrvati i to oni u rasponu od 35 do 45 godina jer imaju po 16 problematičnih zuba. Isto istraživanje navodi da 11 posto ispitanika uopće ne koristi četkicu za zube.

Nismo našli podatke koliko nas opere ruke nakon korištenja toaleta ili koliko nas redovito čisti svoje mobitele ili tipkovnice.

Ali, barem smo ovih dana naučili prati ruke!

Više

Savjeti stručnjaka

Donosimo listu sastojaka koje bi trebali izbjegavati u pastama za zube.

Zdravstveni karton

Loš zadah može se javiti u svim životnim dobima i ovisi o različitim čimbenicima, a procjenjuje se da se otprilike svaka četvrta osoba barem...

Beauty report

Prirodni recepti za lijepu i zdravu kožu.

Zdravstveni karton

Je li to sve ista osoba ili se radi o različitim specijalistima i kome se na kraju obratiti ako imate problem sa zubima?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.