Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Ne zaboravite na svoj Mickey handmade!

I ovaj Božić pronađite svoje nove, najdraže, prigodne modne dodatke na Facebooku Mickey-handmade i Instagramu mickeyhandmade.

Mickey handmade nam svake godine nudi čaroliju. Božićna čarolija ovog brenda iza kojeg stoji Anđela Šušnjara nudi Orašare, sobove, pahuljice, a od ove godine i gnomiće!

I ovaj Božić pronađite svoje nove, najdraže, prigodne modne dodatke na Facebooku Mickey-handmade i Instagramu mickeyhandmade.


Darujemo jednu čitateljicu – set od tri božićne narukvice!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 24prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Danijela Filipović Pehak

Više

Trendovi

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Zanimljivosti

Poslovni bonton, odnosno bonton u poslovnim odnosima, može se definirati kao skup opće prihvaćenih pravila ponašanja koja se temelje na društvenim normama i važan...

Dizajn

U Dixi Artu možete pronaći veseo i unikatan nakit, ručno rađeni nakit, od inoxa, drva, tkanine, epoxy smole, pleksiglasa, točnije svega što ovoj kreativki...

Fashion report

FREYWILLE njeguje sjećanje na ovog slikarskog genija  jedinstvenom kolekcijom nakita  Hommage à Vincent van Gogh, a čini ju opus setova koji  oživljavaju  najljepša  Vincentova...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.